AnonymBruker Skrevet 29. desember 2023 #1 Skrevet 29. desember 2023 Noen som har tips til en god måte å tilberede rosenkål på? Spiser det som regel kokt, men trenger litt variasjon. Anonymkode: e88d1...3cd
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2023 #2 Skrevet 29. desember 2023 Veldig godt å ovnssteke de og blande med bacon. Noe sånt som dette https://detgladekjokken.no/oppskrift/ovnsbakt-rosenkal/ De siste minuttene kan du blande i nesten ferdigstekt bacon, slik at det får stå sammen litt i oven. Anonymkode: 3ce7f...67f 1
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2023 #3 Skrevet 29. desember 2023 Er vel kanskje ganske likt som den over, men vi skal lage dette som tilbehør nyttårsaften: https://www.kulinarisk.no/mat/gronnsaker/stekt-rosenkal-med-bacon/ Anonymkode: edd6b...cf1
Pringle Skrevet 29. desember 2023 #4 Skrevet 29. desember 2023 Jeg skal også ha ovnsbakt rosenkål med bacon, bare uten bacon, til kalkunen på søndag.
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2023 #5 Skrevet 29. desember 2023 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Noen som har tips til en god måte å tilberede rosenkål på? Spiser det som regel kokt, men trenger litt variasjon. Anonymkode: e88d1...3cd 500 g rosenkål, i biter 2 små rødløk, i biter 2 ss olivenolje 1/2 granateple 3-4 ss finhakket bladpersille salt og pepper Sett ovnen på 220 grader, over- og undervarme. Del rosenkål i to og rødløken i litt røffe store biter Bland rosenkål og rødløk med olivenolje og fordel på et stekebrett. Ha på litt salt og pepper, Stek i ovnen til rosenkålen har fin farge utenpå men fremdeles litt tyggemotstand inni, ca. 18-20 min. Bland inn granateplekjerner og persille og server. Anonymkode: 77a80...9dc 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå