Gå til innhold

Kan man lage potetmos i god tid før servering?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Og bare holde den varm på platen?

Jeg har skjønt at dagen før ikke er en god idé, men siden det er tusen ting som skal gjøres samtidig det siste kvarteret før servering og jeg bare har to armer - går det an å koke og mose og lage den ferdig, og så står den og bare holder seg varm på lav varme i en times tid - blir den ødelagt eller endrer seg på ene eller andre måten da? 

Hilsen en perfeksjonist som aldri lager potetstappe 😅

Anonymkode: 821be...af2

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ordentlig potetstappe fra bunn går helt fint å holde varm. Jeg foretrekker å gjøre det i stekeovnen, så slipper jeg å tenke på om det brenner seg

 

  • Liker 2
Skrevet
Summeer skrev (2 minutter siden):

Ordentlig potetstappe fra bunn går helt fint å holde varm. Jeg foretrekker å gjøre det i stekeovnen, så slipper jeg å tenke på om det brenner seg

 

Det var smart :)

Anonymkode: 821be...af2

Skrevet

Om du gjør det, så må du ikke ha i salt. Vent til rett før servering. Saltet gjør potetmos seig om den blir stående med det i. Så da blir den ikke fluffy. Jeg ville bare ha forberedt med å skrelle/kutte i biter og legge i kaldt vann i en kjele. Da er det fort gjort å koke bitene/mose.

Anonymkode: 27d6b...5e0

  • Liker 1
Skrevet

Jeg lager den ferdig og slenger hele gryten med lokk inn i ovnen på 70- 75 grader. 

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...