AnonymBruker Skrevet 27. desember 2023 #1 Skrevet 27. desember 2023 Og bare holde den varm på platen? Jeg har skjønt at dagen før ikke er en god idé, men siden det er tusen ting som skal gjøres samtidig det siste kvarteret før servering og jeg bare har to armer - går det an å koke og mose og lage den ferdig, og så står den og bare holder seg varm på lav varme i en times tid - blir den ødelagt eller endrer seg på ene eller andre måten da? Hilsen en perfeksjonist som aldri lager potetstappe 😅 Anonymkode: 821be...af2
Summeer Skrevet 27. desember 2023 #3 Skrevet 27. desember 2023 Ordentlig potetstappe fra bunn går helt fint å holde varm. Jeg foretrekker å gjøre det i stekeovnen, så slipper jeg å tenke på om det brenner seg 2
AnonymBruker Skrevet 27. desember 2023 #4 Skrevet 27. desember 2023 Summeer skrev (2 minutter siden): Ordentlig potetstappe fra bunn går helt fint å holde varm. Jeg foretrekker å gjøre det i stekeovnen, så slipper jeg å tenke på om det brenner seg Det var smart Anonymkode: 821be...af2
AnonymBruker Skrevet 27. desember 2023 #5 Skrevet 27. desember 2023 Om du gjør det, så må du ikke ha i salt. Vent til rett før servering. Saltet gjør potetmos seig om den blir stående med det i. Så da blir den ikke fluffy. Jeg ville bare ha forberedt med å skrelle/kutte i biter og legge i kaldt vann i en kjele. Da er det fort gjort å koke bitene/mose. Anonymkode: 27d6b...5e0 1
Elle Melle Skrevet 27. desember 2023 #6 Skrevet 27. desember 2023 Jeg lager den ferdig og slenger hele gryten med lokk inn i ovnen på 70- 75 grader. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå