AnonymBruker Skrevet 24. desember 2023 #1 Skrevet 24. desember 2023 Sikkert ikke mange som er her inne nå 🙈 Pinnekjøttet blir ikke ferdig, ungene er utålmodige og vi voksne er sultne. Det har nå dampet i 4 timer, og det er ikke i nærheten av ferdig. Kan det komme av at kasserollen er for full av pinnekjøtt? Anonymkode: cfa82...ee8
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2023 #2 Skrevet 24. desember 2023 Hva mener du med ikke ferdig? Etter 4 timer damping burde det meste falle fra hverandre, damper det godt? Godt med vann hele veien? Ta opp en bit og sjekk om det løsner fra benet greit? Anonymkode: 3b847...fa4 1
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2023 #3 Skrevet 24. desember 2023 Det damper, godt med vann også. Men det slipper ikke beinet og "flaker" seg ikke. Enig i at det burde være ferdig for lengst Anonymkode: cfa82...ee8
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2023 #4 Skrevet 24. desember 2023 Her har det dampa i 2 og en halv time og er ferdig Anonymkode: 235ea...e81
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2023 #5 Skrevet 24. desember 2023 Hva slags type er det? Jeg har dampa pinnekjøtt i 20 år og ikke alle typer faller veldig lett av benet, må ha en liten dytt, men er likevel ferdig og mørt Anonymkode: 3b847...fa4 3
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2023 #6 Skrevet 24. desember 2023 AnonymBruker skrev (19 minutter siden): Hva slags type er det? Jeg har dampa pinnekjøtt i 20 år og ikke alle typer faller veldig lett av benet, må ha en liten dytt, men er likevel ferdig og mørt Anonymkode: 3b847...fa4 Det er Stranda urøkt pinnekjøtt. Jeg får ta en test av det og se. Jeg har også kokt pinnekjøtt i mange år, og aldri opplevd dette før. Anonymkode: cfa82...ee8
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2023 #7 Skrevet 24. desember 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Det er Stranda urøkt pinnekjøtt. Jeg får ta en test av det og se. Jeg har også kokt pinnekjøtt i mange år, og aldri opplevd dette før. Anonymkode: cfa82...ee8 Ta rett og slett en bit og smak på det og se Anonymkode: 3b847...fa4 1
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2023 #9 Skrevet 24. desember 2023 vintersolverv skrev (5 minutter siden): Ble det ferdig? Nei de venter fortsatt Anonymkode: eabed...d2b
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2023 #10 Skrevet 24. desember 2023 Vi opplevde det samme i år, men hadde to forskjellige typer pinnekjøtt i gryten så jeg knytter det til selve kjøttet. Dampet i 5 timer.. Anonymkode: 617fc...d54 1
Hensatt Skrevet 24. desember 2023 #11 Skrevet 24. desember 2023 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Nei de venter fortsatt Anonymkode: eabed...d2b Nattmat 😄 Håper ikke ungene ble sendt sultne i seng...
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2023 #12 Skrevet 24. desember 2023 Hensatt skrev (Akkurat nå): Nattmat 😄 Håper ikke ungene ble sendt sultne i seng... Neida de fant en grandis i bunnen av frysern så det ordnet seg for unga Anonymkode: eabed...d2b
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2023 #13 Skrevet 25. desember 2023 Det ble ferdig! 😅 Det smakte nydelig, men tok altså nesten 6 timer. Ingen unger ble sendt sultne til sengs 😆 Anonymkode: cfa82...ee8 1 2
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2023 #14 Skrevet 25. desember 2023 AnonymBruker skrev (8 minutter siden): Det ble ferdig! 😅 Det smakte nydelig, men tok altså nesten 6 timer. Ingen unger ble sendt sultne til sengs 😆 Anonymkode: cfa82...ee8 Stakkars, måtte vente ekstra lenge på gavene sa eller?🙈😅 Eller kanskje de fikk pakke opp litt før? Anonymkode: 1568e...c12
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2023 #15 Skrevet 25. desember 2023 AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Stakkars, måtte vente ekstra lenge på gavene sa eller?🙈😅 Eller kanskje de fikk pakke opp litt før? Anonymkode: 1568e...c12 De måtte pent vente, for de er ungdommer 😂 Anonymkode: cfa82...ee8
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2023 #16 Skrevet 29. desember 2023 6 timer ja! Kjøpte en pakke stranda ifjor på salg, ble skikkelig skuffet. Føltes ikke ferdig, men tok det etter 4 timer (pp andre typer har jeg opplevd at 4 timer har vært for mye). Tenkte aldri mer Stranda! Men om jeg kommer over på billig salg igjen før jeg prøve igjen men sette det på mye tidligere 😜 Anonymkode: b3c0f...83e
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2023 #17 Skrevet 30. desember 2023 Dårlig kvalitet på kjøttet gir lengre tid Kjøtt fra ett ungt dyr er mørere (og blir fortere ferdig) enn kjøtt fra en gammel nesten sjøldaua sau. Mange leverandører av kjøtt fjusker og sender fra seg gamle dyr Handler aldri pinnekjøtt i butikk aka Gilde, Henriette, Stranda osv, men hos den lokale slakteren eller vi bestiller via Reko-ringen og får ferskt kjøtt fra en lokal bonde. Ikke godt å vite hvor lenge kjøttet fra butkkene har ligger i fryseren/lagret heller. Jeg spiser pinnekjøtt to ganger i året, og da skal det være det beste kjøttet. Anonymkode: ca745...b01
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå