AnonymBruker Skrevet 24. desember 2023 #1 Skrevet 24. desember 2023 Når man skal dampe pinnekjøtt, koker man opp vannet og skrur det ned til det damper? Eller skrur man bare opp litt varme, til det begynner å dampe? Anonymkode: 80ce7...795
Brunhilde Skrevet 24. desember 2023 #2 Skrevet 24. desember 2023 Jeg pleier å sette gryta (med pinner/rist, vann opp til rett under rista, pinnekjøttet stablet oppå) på plata og sette på full styrke til det koker, så skrur jeg ned og lar det dampe til det er ferdig. Sjekker med jevne mellomrom at det ikke koker tørt. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå