Gå til innhold

Hvor lenge må en piske rømme og kremost


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Cirkelin skrev (15 minutter siden):

Du får ikke stivpisket rømme og kremost. Hva skal du lage? 

Røkelakskrem. Står at den skal stivpiskes?

Anonymkode: c50c2...f49

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Måtte Google litt og lærte noe nytt. Seterrømme kan stivpiskes! Det sto ikke noe om hvor lenge den må piskes, men om den piskes for lenge blir det smør. Seterrømme er syrnet kremfløte, så jeg gjetter den må piskes ca like lenge som kremfløte for å bli stiv. Røkelakskrem høres godt ut. Må prøves! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...