Gå til innhold

Ribbe med svoren ned?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Begynner dere med å dampe ribba med svoren ned?

Anonymkode: 5ea01...0c5

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja

Anonymkode: 437c6...4ec

Skrevet

Gjorde det, har slutta med det. Blir like fin uten å drive med snuingen. Damper under folie.

Anonymkode: bde39...86b

Skrevet

Prøvd en gang med svoren ned. Helt bortkasta. Har i alle år bare hatt den svoren opp også dampa den først osv osv

Men nå er det kun airfryer som gjelder. Den blir mye bedre i airfryer.

Sprø svor har jeg alltid fått.

Anonymkode: ee54b...521

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Prøvd en gang med svoren ned. Helt bortkasta. Har i alle år bare hatt den svoren opp også dampa den først osv osv

Men nå er det kun airfryer som gjelder. Den blir mye bedre i airfryer.

Sprø svor har jeg alltid fått.

Anonymkode: ee54b...521

Får ikke plass til hele ribba i airfryer. Kan jeg steke i ovnen, dele den opp og steke litt i airfryer før servering?

Anonymkode: 5ea01...0c5

Skrevet

Nei! Jeg håndterer ikke to kilo glohett kjøttflak. Jeg følger Matprats veiledning (sånn cirka).

Skrevet

Jeg gjorde det noen år, og svoren ble aldri sprø. Prøvde Matprat sin oppskrift på "vanlig" ribbe og ser meg aldri tilbake. Får alltid sprø svor med Matprat.

Anonymkode: d790e...f3e

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...