AnonymBruker Skrevet 23. desember 2023 #1 Skrevet 23. desember 2023 Begynner dere med å dampe ribba med svoren ned? Anonymkode: 5ea01...0c5
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2023 #3 Skrevet 23. desember 2023 Gjorde det, har slutta med det. Blir like fin uten å drive med snuingen. Damper under folie. Anonymkode: bde39...86b
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2023 #4 Skrevet 23. desember 2023 Før drev vi med allverdens sjonglering og snuing. Funnet en fantastisk god og ekstremt enkel metode som funker 100% HVER gang, med mør ribbe med oppblåst, sprø svor https://helleskitchen.org/step-by-step-perfekt-langtidsstekt-ribbe-spro-svor/ Anonymkode: 998a8...96a
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2023 #5 Skrevet 23. desember 2023 Prøvd en gang med svoren ned. Helt bortkasta. Har i alle år bare hatt den svoren opp også dampa den først osv osv Men nå er det kun airfryer som gjelder. Den blir mye bedre i airfryer. Sprø svor har jeg alltid fått. Anonymkode: ee54b...521
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2023 #6 Skrevet 23. desember 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Prøvd en gang med svoren ned. Helt bortkasta. Har i alle år bare hatt den svoren opp også dampa den først osv osv Men nå er det kun airfryer som gjelder. Den blir mye bedre i airfryer. Sprø svor har jeg alltid fått. Anonymkode: ee54b...521 Får ikke plass til hele ribba i airfryer. Kan jeg steke i ovnen, dele den opp og steke litt i airfryer før servering? Anonymkode: 5ea01...0c5
Pringle Skrevet 23. desember 2023 #7 Skrevet 23. desember 2023 Nei! Jeg håndterer ikke to kilo glohett kjøttflak. Jeg følger Matprats veiledning (sånn cirka).
Perine Skrevet 24. desember 2023 #8 Skrevet 24. desember 2023 Jeg orker ikke heller den snuingen og damper den med svoren opp. Ellers følger jeg Bent Stiansens oppskrift
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2023 #9 Skrevet 24. desember 2023 Jeg gjorde det noen år, og svoren ble aldri sprø. Prøvde Matprat sin oppskrift på "vanlig" ribbe og ser meg aldri tilbake. Får alltid sprø svor med Matprat. Anonymkode: d790e...f3e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå