AnonymBruker Skrevet 22. desember 2023 #1 Skrevet 22. desember 2023 Hva er trikset for å lage kålrotstappe sånn som man får servert på restaurant? Den er gjerne mørk i fargen (gulrot?), litt mer rennende enn den jeg lager selv, og smaker utrolig godt. Har hørt at det kan være ribbefett som er trikset, men jeg lager bare pinnekjøtt. Noen som har en supergod oppskrift på en kålrotstappe som ligner den jeg beskriver? Anonymkode: db197...354
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2023 #2 Skrevet 22. desember 2023 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Hva er trikset for å lage kålrotstappe sånn som man får servert på restaurant? Den er gjerne mørk i fargen (gulrot?), litt mer rennende enn den jeg lager selv, og smaker utrolig godt. Har hørt at det kan være ribbefett som er trikset, men jeg lager bare pinnekjøtt. Noen som har en supergod oppskrift på en kålrotstappe som ligner den jeg beskriver? Anonymkode: db197...354 De man får på restaurant pleier også å være litt søtere, og det er nettopp kontrasten mellom det søte og salte (pinnekjøttet) som blir så godt. Jeg pleier å ha i et par spiseskjeer sukker (i en full kjele) i kålrotstappen. Jevner den også med fløte for å få en rund og kremete smak. Får alltid mye skryt for kålrotstappen min, og kjelen blir alltid tom 😎 Anonymkode: 43f96...d59
svartkatt Skrevet 22. desember 2023 #3 Skrevet 22. desember 2023 Vet ikke. Kan hende det er både søtpotet og gulrot i. 1
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2023 #4 Skrevet 22. desember 2023 Myyye mer smør og fløte enn du tror😬 Anonymkode: 99b72...aa3 4 2 3
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2023 #5 Skrevet 22. desember 2023 Snør, fløte og pinnefett er trikset! Anonymkode: 00b0a...1b2
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2023 #6 Skrevet 22. desember 2023 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Snør, fløte og pinnefett er trikset! Anonymkode: 00b0a...1b2 Snør ? 😅 Anonymkode: c1234...e93 1
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2023 #7 Skrevet 22. desember 2023 Lager hvitsaus som vi har i. Masse smør og fløte😁 Anonymkode: c3460...3b0
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2023 #8 Skrevet 22. desember 2023 Smør og fløte ☺️ Anonymkode: d589c...7eb
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2023 #9 Skrevet 22. desember 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Snør ? 😅 Anonymkode: c1234...e93 Haha woops 🤣 smør! God gammeldags meierismør mente jeg 😁 Anonymkode: 00b0a...1b2 1
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2023 #10 Skrevet 22. desember 2023 fett, sukker og salt. Evt gulrot for finere farge, potet for mildere smak Anonymkode: 7c0fa...5f7
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2023 #11 Skrevet 22. desember 2023 Smør, fløte, revet muskatnøtt, litt rømme (for syrlighetens skyld), litt hvit pepper og litt salt (siden mange synes å glemme det) Anonymkode: 8b3ca...bb3 2 1
Summeer Skrevet 24. desember 2023 #12 Skrevet 24. desember 2023 Gulrot, masse smør og fløte. Hadde oppi en halv søtpotet også sist siden det var litt snaut med gulrot, og det ble veldig godt. Litt søtere og fungerte litt som en jevning
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2023 #13 Skrevet 25. desember 2023 Noen har oppi sirup. Mørk sirup gir mørkere farge også. Anonymkode: 3d447...a13
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2023 #14 Skrevet 25. desember 2023 Jeg har bare smør og pinnekjøttkraft, ikke fløte. Finere farge da. Damper kålrota til den er skikkelog mør sammen med pinnekjøttet. Anonymkode: 6e389...fb9
Fru Uperfekt Skrevet 25. desember 2023 #15 Skrevet 25. desember 2023 AnonymBruker skrev (På 22.12.2023 den 15.56): Hva er trikset for å lage kålrotstappe sånn som man får servert på restaurant? Den er gjerne mørk i fargen (gulrot?), litt mer rennende enn den jeg lager selv, og smaker utrolig godt. Har hørt at det kan være ribbefett som er trikset, men jeg lager bare pinnekjøtt. Noen som har en supergod oppskrift på en kålrotstappe som ligner den jeg beskriver? Anonymkode: db197...354 Kjøper den ferdig på grossist butikk
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2023 #16 Skrevet 25. desember 2023 Jeg bruker ofte kun kålrot. Kan evt ha i et par poteter og gulrøtter. Bruker fløte og smør i. Pinnefett på slutten. Liker å lage dagen får, da får smaken satt seg. Anonymkode: 74d54...33f
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2023 #17 Skrevet 26. desember 2023 Gulrot, smør, fløte, salt, pepper, muskat. Smak til. Anonymkode: 8fc9e...674
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2023 #18 Skrevet 26. desember 2023 Takk for alle tips, men nå spurte jeg spesifikt om en stappe slik som den jeg beskriver. Jeg lager allerede god stappe på den måten de fleste beskriver her, men det er ikke det jeg er ute etter. Anonymkode: db197...354
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå