AnonymBruker Skrevet 20. desember 2023 #41 Skrevet 20. desember 2023 Mandelpotet, sjy og kålrabistappe. Potetene kunne man nesten droppa for min del, for kålrabistappe er så innmari godt. Anonymkode: 52f45...bb3 1
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2023 #42 Skrevet 20. desember 2023 Kålrabistappe og poteter, enten kokte vanlige eller mandelpoteter. Noen liker også litt ribbefett til. Personlig spiser jeg alltid en wienerpølse til, men går fint med vossakorv også 🤗 Anonymkode: fae72...0aa
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2023 #43 Skrevet 20. desember 2023 Mandelpotet Kålrabistappe med mandelpotet oh gulrøtter i Surkål Rødkål sjy Anonymkode: f42e4...788
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2023 #44 Skrevet 20. desember 2023 Vi har pinnekjøtt og ribbe, så tilbehøret blandes litt. Min favoritt er kålrabistabbe, poteter dampet med pinnekjøttet, rødkål, rørte tyttebær (eventuelt en gelé) og brun sausen til ribba. Anonymkode: 381f9...b98
gobbledigook Skrevet 20. desember 2023 #45 Skrevet 20. desember 2023 Mandelpoteter, kålrabistappe, vossakorv og sjy. Helt standard
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2023 #46 Skrevet 20. desember 2023 Vossakorv, poteter, kålrabistappe. Lefse, saus/sjy og salat har jeg aldri hørt om. Men skal prøve tyttebærsyltetøy i år.. Anonymkode: 04205...b15
ThereGoesBob Skrevet 22. desember 2023 #47 Skrevet 22. desember 2023 (endret) Har de siste årene begynt med epler og svisker til pinnekjøttet. Ble en stor suksess her i gården fordi det gir en ekstra dimensjon til dette ellers så tungt fordøyelige måltidet. Grov mørpølse av et eller annet slag er også et must for min gane. Ser enkelte bruker brun saus til julemiddagen men har selv aldri brukt det, ei heller tyttebær. Bruker heller ribbefett/sky. Rødkål selvsagt, men egentlig litt usikker på hvilket merke som er best. Elsker rosenkål, men er redd det kan bli for mye av det gode. Det har vært en tendens her å integrere for mye forskjellig rart i julemiddagen egentlig. Medisterkaker og sosisser og svineribbe, alt liksom på en gang det blir for mye å fordøye for et stakkars menneske. Kålrabistappe goes without saying... Viktigste av alt er at maten er skikkelig VARM. Endret 22. desember 2023 av ThereGoesBob
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2023 #48 Skrevet 22. desember 2023 Kålrabbistappe,hjemmelaget, og mandelpoteter Anonymkode: ec3dd...169
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2023 #49 Skrevet 22. desember 2023 Salt og ferskt oksekjøtt, svinekjøtt, kjøttdeig, hjemmelaget morrpølse, potet, gulrot og kålrabi - som pakkes inn i løvtynn hjemmebakt potetlefse 😁 Anonymkode: cd78b...914
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2023 #50 Skrevet 22. desember 2023 On 12/20/2023 at 12:57 PM, AnonymBruker said: Hva mer spiser dere med pinnekjøttet? Anonymkode: 10414...b71 Mandelpoteter, saus kokt under pinnekjøttet, kålrabistappe med smør, fløte, gulrot og litt potet og champagne. Anonymkode: feaa1...652 1
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2023 #51 Skrevet 22. desember 2023 Kålrotstappe, kokte poteter, vossakorv og saus. Anonymkode: fc2ad...f07
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2023 #52 Skrevet 22. desember 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Kålrotstappe, kokte poteter, vossakorv og saus. Anonymkode: fc2ad...f07 Og surkål * Anonymkode: fc2ad...f07
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2023 #53 Skrevet 22. desember 2023 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Og surkål * Anonymkode: fc2ad...f07 Jeg har aldri prøvd surkål til pinnekjøtt. Synes det høres ut som to smaker som kræsjer. Spiser mye surkål hele året, så jeg får være åpen for å prøve. Kanskje først til vanlig salt og kokt fårekjøtt. Anonymkode: 63e2c...440
Kikkisixx Skrevet 23. desember 2023 #54 Skrevet 23. desember 2023 Vi brukar potet, rød/surkål, rabbestappe på godt sunnmørsk, julepølse, svinemor og strandamor, nam.. gler meg til julemiddag☺️
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2023 #55 Skrevet 23. desember 2023 Pinnekjøtt, kålrabistappe (kun stappe, ikke noe fløte, bare en dæsj pinnekjøttsø), potet og surkål. Rødkål hører til ribba. #nordlending / saltenværing. Anonymkode: 318d5...a0b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå