Gå til innhold

Dere som spiser pinnekjøtt, tilbehør?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Mandelpotet, sjy og kålrabistappe. Potetene kunne man nesten droppa for min del, for kålrabistappe er så innmari godt.

Anonymkode: 52f45...bb3

  • Hjerte 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kålrabistappe og poteter, enten kokte vanlige eller mandelpoteter. Noen liker også litt ribbefett til. Personlig spiser jeg alltid en wienerpølse til, men går fint med vossakorv også 🤗

Anonymkode: fae72...0aa

Skrevet

Mandelpotet

Kålrabistappe med mandelpotet oh gulrøtter i

Surkål

Rødkål

sjy  

Anonymkode: f42e4...788

Skrevet

Vi har pinnekjøtt og ribbe, så tilbehøret blandes litt. Min favoritt er kålrabistabbe, poteter dampet med pinnekjøttet, rødkål, rørte tyttebær (eventuelt en gelé) og brun sausen til ribba. 

Anonymkode: 381f9...b98

Skrevet

Mandelpoteter, kålrabistappe, vossakorv og sjy. Helt standard

Skrevet

Vossakorv, poteter, kålrabistappe. Lefse, saus/sjy og salat har jeg aldri hørt om. Men skal prøve tyttebærsyltetøy i år..

Anonymkode: 04205...b15

Skrevet (endret)

Har de siste årene begynt med epler og svisker til pinnekjøttet. Ble en stor suksess her i gården fordi det gir en ekstra dimensjon til dette ellers så tungt fordøyelige måltidet. Grov mørpølse av et eller annet slag er også et must for min gane. Ser enkelte bruker brun saus til julemiddagen men har selv aldri brukt det, ei heller tyttebær. Bruker heller ribbefett/sky. Rødkål selvsagt, men egentlig litt usikker på hvilket merke som er best. Elsker rosenkål, men er redd det kan bli for mye av det gode. Det har vært en tendens her å integrere for mye forskjellig rart i julemiddagen egentlig. Medisterkaker og sosisser og svineribbe, alt liksom på en gang det blir for mye å fordøye for et stakkars menneske. 

Kålrabistappe goes without saying...

Viktigste av alt er at maten er skikkelig VARM.

Endret av ThereGoesBob
Skrevet

Kålrabbistappe,hjemmelaget, og mandelpoteter

Anonymkode: ec3dd...169

Skrevet

Salt og ferskt oksekjøtt, svinekjøtt, kjøttdeig, hjemmelaget morrpølse, potet, gulrot og kålrabi - som pakkes inn i løvtynn hjemmebakt potetlefse 😁

Anonymkode: cd78b...914

Skrevet
On 12/20/2023 at 12:57 PM, AnonymBruker said:

Hva mer spiser dere med pinnekjøttet?

Anonymkode: 10414...b71

Mandelpoteter, saus kokt under pinnekjøttet, kålrabistappe med smør, fløte, gulrot og litt potet og champagne.

Anonymkode: feaa1...652

  • Hjerte 1
Skrevet

Kålrotstappe, kokte poteter, vossakorv og saus. 

Anonymkode: fc2ad...f07

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Kålrotstappe, kokte poteter, vossakorv og saus. 

Anonymkode: fc2ad...f07

Og surkål *

Anonymkode: fc2ad...f07

Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Og surkål *

Anonymkode: fc2ad...f07

Jeg har aldri prøvd surkål til pinnekjøtt. Synes det høres ut som to smaker som kræsjer. Spiser mye surkål hele året, så jeg får være åpen for å prøve. Kanskje først til vanlig salt og kokt fårekjøtt.

Anonymkode: 63e2c...440

Skrevet

Vi brukar potet, rød/surkål, rabbestappe på godt sunnmørsk, julepølse, svinemor og strandamor, nam.. gler meg til julemiddag☺️

Skrevet

Pinnekjøtt, kålrabistappe (kun stappe, ikke noe fløte, bare en dæsj pinnekjøttsø), potet og surkål. 

Rødkål hører til ribba.

#nordlending / saltenværing. 

Anonymkode: 318d5...a0b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...