AnonymBruker Skrevet 17. desember 2023 #1 Skrevet 17. desember 2023 Hei Jeg skal ha julaften for første gang (hjelp!) Har hørt at det går an å gå ribbe uten bein, men hvor? Og hva er forskjellen? Gir beina smak til kjøttet? Ser for meg at å skjære opp biter etter steking er lettere hvis ribba ikke har bein. Noen med erfaring? 😊 Anonymkode: 5d0b7...78f
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2023 #2 Skrevet 17. desember 2023 Da er det buklist, og ikke ribbe Anonymkode: 6cbb9...a3d 3
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2023 #3 Skrevet 17. desember 2023 En ribbe uten bein er ikke en ribbe. Ribbe er jo ribbebeina til grisen. Du kan kjøpe kjøtt uten bein, men da heter det svinestek e.l. Anonymkode: d52b0...a77 2
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2023 #4 Skrevet 17. desember 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): En ribbe uten bein er ikke en ribbe. Ribbe er jo ribbebeina til grisen. Du kan kjøpe kjøtt uten bein, men da heter det svinestek e.l. Anonymkode: d52b0...a77 Takk for svar! Så man serverer ribbestykker med bein? Anonymkode: 5d0b7...78f
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2023 #5 Skrevet 17. desember 2023 En riktig skåret ribbe er enkel å dele opp etter steking. Selv om beina ikke setter smak, er en ribbe uten bein for meg ingen ordentlig ribbe. Men jeg vet at Gilde selger en beingri ribbe. Anonymkode: 8946d...217 2
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2023 #6 Skrevet 17. desember 2023 AnonymBruker skrev (34 minutter siden): Takk for svar! Så man serverer ribbestykker med bein? Anonymkode: 5d0b7...78f Ja Du steker ribba hel. Når du skal skjære opp i biter før servering, tror jeg beina ofte er knekt opp og du skjærer mellom ribbeina og der de er knekt. Få en gjest til å hjelpe deg om du vil, men jeg klarte det fint uten å ha gjort det før. Anonymkode: fef28...0e7 1 1
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2023 #7 Skrevet 17. desember 2023 AnonymBruker skrev (38 minutter siden): Men jeg vet at Gilde selger en beingri ribbe. Anonymkode: 8946d...217 Ja, denne: https://www.gilde.no/produkter/000000005000008154 Men det er jo ikke en ribbe, men en stek. Anonymkode: d52b0...a77 1
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2023 #8 Skrevet 17. desember 2023 AnonymBruker skrev (16 minutter siden): Ja Du steker ribba hel. Når du skal skjære opp i biter før servering, tror jeg beina ofte er knekt opp og du skjærer mellom ribbeina og der de er knekt. Få en gjest til å hjelpe deg om du vil, men jeg klarte det fint uten å ha gjort det før. Anonymkode: fef28...0e7 Tusen takk for svar ❤️ God Jul Anonymkode: 5d0b7...78f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå