Seny Skrevet 15. desember 2023 #1 Skrevet 15. desember 2023 Noen som vet om det er lov til å ta med seg fenalår i innsjekket bagasje til usa?
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2023 #2 Skrevet 16. desember 2023 Tror ikke det, nei https://usaestaonline.com/no/mat-og-drikkevarer-du-kan-ha-med-ved-reiser-til-usa Anonymkode: 9fcf2...d83
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2023 #3 Skrevet 16. desember 2023 Nei, men det går an å prøve. Anonymkode: 46dad...228
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2023 #4 Skrevet 16. desember 2023 Tenker du på og smugle det eller opplyse om det? Husker med skrekk når moren min absolutt skulle ha med spekeskinke og vi ble stående flere timer i tollen. Hadde ikke giddet og prøve. Anonymkode: bde4e...4c8
Seny Skrevet 16. desember 2023 Forfatter #5 Skrevet 16. desember 2023 Tenkte å opplyse om det om jeg tar det med.
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2023 #6 Skrevet 16. desember 2023 Seny skrev (1 time siden): Tenkte å opplyse om det om jeg tar det med. Det kan være tricky hvis du ikke gjør noen forberedelser på forhånd, og hvis du treffer feil tjenestemann. I utgangspunktet skal det for øyeblikket være mulig, men du må passe på at det er kommersielt pakket med merkelapp som viser deklarasjon og produsentinfo, og det bør være vakuumpakket fra produsenten. Det nytter altså ikke å ta med et fenalår fra gården og hjemmeslakteriet til "onkel Gunnar oppi lia". I det hele tatt så går faktisk veldig mye kommersielt pakket/emballert mat greit å ta med til USA hvis en reiser fra Norge og maten er produsert og pakket i Norge. Har selv reist med 20 kilos kofferter fulle av mat til USA, og klart kontrollen. Det aller aller viktigste du gjør er å deklarere at du har med deg mat, og stille deg i køen for agricultural inspection. Har du med noe de ikke liker blir det beslaglagt, men det får absolutt ingen konsekvenser for deg. Litt mer info finner du her: https://www.aphis.usda.gov/aphis/resources/traveler/intl-travel/meat-poultry-seafood/meat-poultry-seafood Anonymkode: e1676...a24
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2023 #7 Skrevet 17. desember 2023 AnonymBruker skrev (17 timer siden): Det kan være tricky hvis du ikke gjør noen forberedelser på forhånd, og hvis du treffer feil tjenestemann. I utgangspunktet skal det for øyeblikket være mulig, men du må passe på at det er kommersielt pakket med merkelapp som viser deklarasjon og produsentinfo, og det bør være vakuumpakket fra produsenten. Det nytter altså ikke å ta med et fenalår fra gården og hjemmeslakteriet til "onkel Gunnar oppi lia". I det hele tatt så går faktisk veldig mye kommersielt pakket/emballert mat greit å ta med til USA hvis en reiser fra Norge og maten er produsert og pakket i Norge. Har selv reist med 20 kilos kofferter fulle av mat til USA, og klart kontrollen. Det aller aller viktigste du gjør er å deklarere at du har med deg mat, og stille deg i køen for agricultural inspection. Har du med noe de ikke liker blir det beslaglagt, men det får absolutt ingen konsekvenser for deg. Litt mer info finner du her: https://www.aphis.usda.gov/aphis/resources/traveler/intl-travel/meat-poultry-seafood/meat-poultry-seafood Anonymkode: e1676...a24 Ja, det er kjempeviktig at du stiller deg i den køen! Anonymkode: 63147...32d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå