AnonymBruker Skrevet 13. desember 2023 #1 Skrevet 13. desember 2023 Jeg liker med rosin. Anonymkode: b5ffc...ea2
Phoenix Heart Skrevet 13. desember 2023 #2 Skrevet 13. desember 2023 Uten, rosiner er djevelens verk. 8 3
Mardina Skrevet 13. desember 2023 #3 Skrevet 13. desember 2023 Athena Freyja skrev (1 time siden): Uten, rosiner er djevelens verk. Rosiner er livets gave til matverden 😄 😂 Rosiner kan brukes til mye 😁 Sylteagurk derimot, da snakker vi djevelens verk 🤮 🤢 1 1
Batteri Skrevet 13. desember 2023 #4 Skrevet 13. desember 2023 Rosiner har ingenting å gjøre i bakverk. 7 1 4
AttilaTheHun Skrevet 13. desember 2023 #5 Skrevet 13. desember 2023 Batteri skrev (1 minutt siden): Rosiner har ingenting å gjøre i bakverk. PREACH
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2023 #6 Skrevet 13. desember 2023 Syns stort sett rosiner er en pest og en plage. Blir trist av å få servert fruktnøtt, men i lussekatter og julebrød er det topp! Anonymkode: 80864...830
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2023 #7 Skrevet 13. desember 2023 Uten. Hater rosin i alle desserter. Eneste gangen jeg har likt rosin var en gang jeg smakte det i stekt ris. Anonymkode: 79667...cf6 1
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2023 #8 Skrevet 13. desember 2023 Hvorfor liker dere ikke rosiner? Det er noe jeg aldri har skjønt. Det er en søt tørket frukt. Hvordan kan man ikke like det? Anonymkode: 0ea36...a67 4
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2023 #9 Skrevet 13. desember 2023 Elsker rosiner, og velger alltid rosinboller fremfor sjokolade eller vanlig. Men de som er til pynt på lussekatter klarer jeg meg uten ass. Tørre og ekle. Anonymkode: 74975...916 1
Hjerte Skrevet 13. desember 2023 #11 Skrevet 13. desember 2023 AnonymBruker skrev (30 minutter siden): Syns stort sett rosiner er en pest og en plage. Blir trist av å få servert fruktnøtt, men i lussekatter og julebrød er det topp! Anonymkode: 80864...830 Fruktnøtt er den beste melkesjokoladen! Og boller/julebrød/lussekatter uten rosiner er trist. Sukat derimot, er satans verk! 1
cleangal Skrevet 13. desember 2023 #12 Skrevet 13. desember 2023 Athena Freyja skrev (2 timer siden): Uten, rosiner er djevelens verk. Batteri skrev (37 minutter siden): Rosiner har ingenting å gjøre i bakverk. Amen! 1
Arkana Skrevet 13. desember 2023 #13 Skrevet 13. desember 2023 Uten, jeg synes ikke rosiner hører hjemme i bakst overhodet. 1
Batteri Skrevet 13. desember 2023 #14 Skrevet 13. desember 2023 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Hvorfor liker dere ikke rosiner? Det er noe jeg aldri har skjønt. Det er en søt tørket frukt. Hvordan kan man ikke like det? Anonymkode: 0ea36...a67 Du forstår ikke hvorfor ikke alle liker det samme som deg? 🤔 2
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2023 #16 Skrevet 13. desember 2023 Med rosin og gjerne sukat og! Anonymkode: 8d2d8...df9
terna Skrevet 13. desember 2023 #17 Skrevet 13. desember 2023 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Hvorfor liker dere ikke rosiner? Det er noe jeg aldri har skjønt. Det er en søt tørket frukt. Hvordan kan man ikke like det? Anonymkode: 0ea36...a67 Jeg kan ikke svare for andre, men jeg liker ikke rosiner grunnet konsistensen. Jeg lager derimot lussekatter med rosiner siden sambo liker det og gir ham mine istedet. Det er sikkert noe du ikke liker også, kan man ikke bare være glad for at ikke alle liker alt. Da blir det mer på de som liker det som samboeren min 😊 1
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2023 #18 Skrevet 13. desember 2023 Batteri skrev (4 timer siden): Rosiner har ingenting å gjøre i bakverk. Dette. Anonymkode: 5a513...656
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2023 #19 Skrevet 13. desember 2023 De fleste former vel julegrisen når de lager lussekatter, og der er det to rosiner som er enkle å fjerne om en ikke liker det. Anonymkode: 1d3b0...291
Arkana Skrevet 13. desember 2023 #20 Skrevet 13. desember 2023 (endret) AnonymBruker skrev (6 timer siden): Hvorfor liker dere ikke rosiner? Det er noe jeg aldri har skjønt. Det er en søt tørket frukt. Hvordan kan man ikke like det? Anonymkode: 0ea36...a67 Jeg liker rosiner. Jeg spiser dem gjerne som de er og jeg er veldig glad i Fruktnøtt-sjokolade. Men jeg liker ikke varmebehandlede rosiner i bakst, særlig ikke de tørre og brente som har havnet på utsiden av baksten. Endret 13. desember 2023 av Arkana 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå