AnonymBruker Skrevet 12. desember 2023 #1 Skrevet 12. desember 2023 Jeg har tre grove brød i ovnen nå, som har stekt i nesten to timer, men som fremdeles ikke er gjennomstekte. Lagde en deig (røre) i går kveld som fikk heve over natten. Problemet er nok at jeg brukte for mye væske og at deigen er veldig grov. Lesson learned, men hva gjør jeg med brødene i ovnen? Jeg har skrudd ned temperaturen og snudd brødene opp ned i formen i håp om at de skal slippe ut litt fukt via bunnen. Bør jeg bruke varmluft? Åpne ovnsdøren på gløtt? Kan de i det hele tatt reddes? 😆 Anonymkode: e0af8...b09
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2023 #2 Skrevet 12. desember 2023 nope, har brød en rårand kan de ikke reddes.. Anonymkode: 6af01...b6c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå