Gå til innhold

Brødene er rå inni - kan de reddes?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har tre grove brød i ovnen nå, som har stekt i nesten to timer, men som fremdeles ikke er gjennomstekte.

Lagde en deig (røre) i går kveld som fikk heve over natten. Problemet er nok at jeg brukte for mye væske og at deigen er veldig grov. Lesson learned, men hva gjør jeg med brødene i ovnen?

Jeg har skrudd ned temperaturen og snudd brødene opp ned i formen i håp om at de skal slippe ut litt fukt via bunnen. Bør jeg bruke varmluft? Åpne ovnsdøren på gløtt? Kan de i det hele tatt reddes? 😆

Anonymkode: e0af8...b09

Videoannonse
Annonse
Skrevet

nope, har brød en rårand kan de ikke reddes.. 

Anonymkode: 6af01...b6c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...