Gå til innhold

Märtha Louise og Durek Verrett


Parasoll

Anbefalte innlegg

Inkognitoher skrev (2 timer siden):

Hun må gjerne holde på prinsessetittelen, men jeg tror at både Durek og ML er nobodyer i de aller fleste land enn Norge. 
Det er her lekegrinda deres er, og kanskje betyr ikke tittelen så mye, siden de fleste vet at hun er datteren til kongeparet og søsteren til den neste kongen.

Tror det var VG som sjekket litt rundt i ulike land. I USA møtte de vel én som visste hvem de var, og han hadde bodd i Norge. 
Tidligere i tråden så var det en norsk, bosatt i Danmark som skrev at dansker flest vet stort sett bare hvem Harald er. 
Gwyneth Paltrow meldte da også avbud til bryllupet, med en relativ tynn forklaring.

Jeg vet ikke. Mulig du kan ha rett, men så langt, har det ikke åpnet seg noen skikkelige muligheter for dette paret i andre land. Øgler/reptiler, vaginarens, helbredelse av kreft hos barn, medaljonger og et noe outrert forslag til barneoppdragelse, har heller ikke slått an andre steder. 
Men Durek slipper i det minste å slite med å betale husleia her i Norge

Jeg tror også de er nobodyer i alle andre land enn Norge. For å bruke meg selv som eksempel :spør man meg hvem de kongelige er i f.eks Nederland og Belgia så har jeg ingen idè faktisk. Jeg vet hvem de er i Sverige og England, og til en viss grad i Danmark. Mange er nok som meg, - ikke spesiellt interessert i andre kongehus. 

Jeg jobber med en Dansk kollega, og hun hadde aldri hørt om Durek hun heller. ML var også ganske ukjent. Hadde hørt navnet.  

Det har vist seg at det ikke akkurat slår an i Norge med vaginarens, opplæring i å bli kvitt selvmordsånder, vampyrånder og trassånder hos barn og Covid-medaljonger. Det er heller ikke veldig stor etterspørsel etter fjær, engleprat, kjærlighetsvissvass, høre fra de døde eller å lære om at kreft er selvpåført. 

20 000 for en seanse med "sjamanen" er nok også forbeholdt "fiffen" ift hva det koster, og jeg tviler på at de er like fiffe som blandt annet Gwyneth. Det er mer marked for skrull og tull i Hollywood enn i Holmenkollåsen. 

Tviler på at noe av alt dette selger i utlandet - som ikke engang aner hvem de er. 

Får bare ønske de lykke til, for det eneste de antageligvis klarer å holde seg kjent for og med på sikt - er drama, konflikter, kontroverser og provokasjoner. 

Kjærlighetsfyllte greier de får til disse kjærlighetens profeter. Stor suksess! Imponerende vellykket opplegg. 

Endret av Isild
  • Liker 17
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Isild skrev (10 timer siden):

Jeg tror desverre ikke han vil sette ned noen fot og komme med noe som helst før bryllupet. Og desverre så vil det bety akkurat det du sier - en stor og uopprettelig ripe i lakken for monarkiet. De har elendige rådgivere nå tror jeg, som antageligvis råder de til å ikke uttale seg, at "dette er ML og DV sitt problem, dere trenger ikke å blande dere", "Det vil snart blåse over" osv. 

Jeg tror ikke det vil blåse over denne gangen. 

Jeg har heller ikke lenger noen tro på at han vil ta ansvar for dette før bryllupet.

Etterpå tror jeg det vil være for sent. Som i for lite og altfor sent.

  • Liker 11
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Inkognitoher skrev (8 timer siden):

Sonja gleder seg til bryllupet. Som gjest kan hun ikke holdes ansvarlig for at ML og Durek kanskje har solgt rettighetene til bilder/film.

Er hun med på å betale for bryllupet og hun vet at dette er tilfelle, så er situasjonen en annen. 
Men vi vet jo ikke om det stemmer at det er solgt bilder/film rettigheter.

Så lenge Märtha Louise får beholde prinsessetittelen så er ikke Sonja der bare som gjest. Hun vil være der som mor. Og Dronning.

Og når ML og V over lang tid nå har brutt avtaler med Kongen og også utnyttet hennes tittel kommersielt og også til spritsalg - da har ikke Kongehuset lenger den luksusen det er å ikke også ta hensyn til sine offisielle roller. Om ML og V hadde valgt å ikke utnytte MLs tittel i så stor grad som de har gjort, også direkte opp mot dette bryllupet (!), men de hadde valgt å ha et mindre, privat bryllup - da hadde jeg vært helt enig med deg, da hadde Kongen og Dronningen og Kongefamiliens andre medlemmer vært der som gjester og familie.

Nå har ML og V valgt å gjøre dette bryllupet til et sirkus over flere dager, spesialtillatelser her og der, enorme kostnader for samfunnet som lokalt dessverre vil begrense fylkets politi i flere år fremover hva ressurser angår. Og på toppen har ML og V skapt seg en logo som de kaller monogram, som de valgte å offentliggjøre samtidig som de brukte den i den ulovlige lanseringen av den såkalte bryllupsginen.

Kongen og Dronningen og Kongehusets medlemmer kan da ikke være bare gjester/familie i dette bryllupet. For det har prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett allerede sørget for, uavhengig av ev. salg av bilde/filmrettigheter, men enda verre om disse rettighetene er blitt solgt til høystbydende (eller de som valser etter ML og Vs ønsker og betaler godt nok for det i tillegg..).

  • Liker 8
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Thndrcnt
18 hours ago, pop up bruker said:

Tipper de lager en tv-serie om dem som skal slippes etter byllupet en gang, og at "alle rettigheter" er solgt til de som lager denne serien, og at det også er bakgrunne for at de gikk ut så hardt å sa at de ikke snakker med pressen - hvor de fremstilte seg som offer, og at pressen bare vred på hva de sa. 

Han ER jo influencer, det er jo det han har levd av. Så klart han nå bruker ML's penger til å "up the game" ved å følge alle influencer klisjeene. Lurer på om de er sponset av kolonihagen siden de ligger så fint plassert på bordet der. Det er så kleint og harry som det får blitt #natural etc etc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bestemoren skrev (5 timer siden):

Jeg støtter antagelsen om at kongen ikke kommer til å si noe negativt eller grensesettende om ML og DV før bryllupet - eventuelt kommer han bare med svada. Man har en saying: It will pass! Og det er det som gjennomsyrer kongehuset.
Nå syns jeg egentlig at monarkiet skal avsluttes med nåværende konge og dronning, men tviler på at det realiseres. Det kan ikke være særlig lett for MM og H å skulle overta etter kongeparet, det er nok en endring i folket mht monarki versus republikk… Samtidig må paret drasse på ML og DV, det ser ut til at de etablerer seg her til lands. What a mess!!! 🥴

Jeg tror dessverre det bryllupet vil være en merkedag, på den måten at skaden som ML og V har påført monarkiet kan rettes om Kongen tar tak før bryllupet - men aldri repareres om Kongen ikke tar tak før bryllupet. Den skaden Kongen tilsynelatende nå tillater at prinsesse Märtha Louise utøver mot monarkiet, den kan nok ikke repareres senere, for det vil for alltid være så svekket tillit mellom folket og Kongehuset at det alltid vil ligge der. Da blir monarkiet svært sårbart fremover.

Og at ML og V nå etablerer seg her, det har vel svært mye med hans helse å gjøre. Ikke bare MLs umyndige barn.

  • Liker 10
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frisk Frosk skrev (9 minutter siden):

Jeg tror dessverre det bryllupet vil være en merkedag, på den måten at skaden som ML og V har påført monarkiet kan rettes om Kongen tar tak før bryllupet - men aldri repareres om Kongen ikke tar tak før bryllupet. Den skaden Kongen tilsynelatende nå tillater at prinsesse Märtha Louise utøver mot monarkiet, den kan nok ikke repareres senere, for det vil for alltid være så svekket tillit mellom folket og Kongehuset at det alltid vil ligge der. Da blir monarkiet svært sårbart fremover.

Og at ML og V nå etablerer seg her, det har vel svært mye med hans helse å gjøre. Ikke bare MLs umyndige barn.

jeg tror det skal mer til enn dette før skaden på monarkiet er uopprettelig.

Det er jo bare å se til krisene i det britiske monarkiet på 90-tallet, og hvordan de har greidd å komme tilbake fra det. Men det hadde nok hjulpet om galskapen sluttet.

Men om noen år kommer det en ny bølge med brylluper og babier i de fleste monarkiene i Europa, Norge inkludert, og da blir ML og de andre nummer 2-ene i hennes generasjon parkert på roteloftet en gang for alle. Hun har vært irrelevant siden kronprinsen giftet seg, men har klart å klamre seg til rampelyset noen ekstra år nå med DV, men det kommer til å gå over.

Middelaldrende kvinner har alltid blitt oversett, og på sikt skal det nok mer til enn dette for at middelaldrende kvinner skal interesse befolkningen - også om de er prinsesser.

Endret av Lucille
  • Liker 1
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Olsen skrev (5 timer siden):

Durek Verrett, Prinsesse Märtha Louise | Durek Verrett åpner opp: Derfor sendte han «trusselbrevet» (nettavisen.no)

Akkurat, ja.

De måtte sende brevet. Selvsagt måtte de det, for å redde mor/svigermor. Gjort av godhet, altså. Og Martha? Hun føler det samme som Durek, ifølge artikkelen. Selvsagt gjør hun det. 

Og ikke minst:

"...grunnen til at han har vært fraværende i sine svar er at han ikke ønsker å bruke tid på pressen.

– Jeg har ikke tid til å svare pressen på alt de skriver om meg, for det er så mye latterlig de skriver om meg. Jeg har et bryllup å planlegge, så jeg har ikke tid til det, forklarer Verrett."

Har det så ufattelig travelt med å planlegge et bryllup at han ikke har tid til å svare på noen spørsmål. Men å ta tre feriereiser på rappen (USA, Sverige, Norge) - eller det man kan kalle for narrativbygging - det har han og ML ingen problemer med å finne tid til.

Ikke lenge siden så var forklaringen at pressen var så grusom og fortalte så mye løgner om han at han og ML av den grunn ville nekte å snakke med norsk presse. Men jo nærmere bryllupet de kommer, jo mer tid til pressen har de virket å ha likevel - ikke minst til ginlanseringen som de inviterte pressen til spesielt (som også er brudd på alkoholloven).

Hans mor har for det aller meste bare gjenfortalt det Durek Verretts tidligere ekser og manger har fortalt om hans manipulerende og kontrollerende og voldelige adferd. Og så har hun advart mot ham. Det hun sier om ML er nok ikke annet enn hva jeg vil anta at minst 90 % av befolkningen også sitter igjen med inntrykk av.

Han er den som kronisk kommer med løgner og har gjort det i årevis, til og med i bokform.

  • Liker 21
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lucille skrev (13 minutter siden):

Middelaldrende kvinner har alltid blitt oversett, og på sikt skal det nok mer til enn dette for at middelaldrende kvinner skal interesse befolkningen - også om de er prinsesser.

Enig, bare med ett hederlig unntak ser det ut til: 

Inkognitoher skrev (4 timer siden):

Det er jo heller ikke sikkert at Hést er et tre som vokser inn i himmelen. De jeg ser bruker merket her jeg bor er damer 50 pluss, litt overvektige. Men ser stadig færre av dem 

 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Løkbolle skrev (55 minutter siden):

Håper virkelig ikke han dukker opp i bryllupet i bunad..

https://www.seher.no/kongelig/skal-han-gifte-seg-i-dette/81752392

Kanskje de begge to gjør det - for slik vil jo ML også kunne gifte seg med krone...

Sentrum av Geiranger er stengt, ML og V kommer ridende til kirken i fullt bryllupsutstyr til bunad...

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Frisk Frosk skrev (4 minutter siden):

Kanskje de begge to gjør det - for slik vil jo ML også kunne gifte seg med krone...

Sentrum av Geiranger er stengt, ML og V kommer ridende til kirken i fullt bryllupsutstyr til bunad...

Noe sier meg at de vil ankomme via Geirangerfjorden som nyere utgave av «Brudeferden i Hardanger» og kanskje siste rest med hest og kjerre.

De vil nok ankomme på en original måte, hva det blir gjenstår å se/lese om.

 

  • Liker 12
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På stories på IG reposter V et skjermdump en annens videostory. En halvveis selfie av en dame hvor man ser båten med ML og V i bakgrunn - med en "kongekrone" plassert over V og ML. Og i bakgrunn refrenget av sangen Royals...

Neida, Durek Verrett har aldri noen som helst referanser til tilknytningen til Kongehuset på sine bedriftskontoer. Aldri, det ville jo vært brudd på den avtalen han selv valgte å inngå med Kongehuset... Men det er sant det, løgner kommer jo så lett for ham i offentligheten...

 

  • Liker 22
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eva-Lena skrev (5 minutter siden):

Noe sier meg at de vil ankomme via Geirangerfjorden som nyere utgave av «Brudeferden i Hardanger» og kanskje siste rest med hest og kjerre.

De vil nok ankomme på en original måte, hva det blir gjenstår å se/lese om.

 

Det slo meg faktisk også, etter jeg postet det over. Gikk inn på instanavigation nå etterpå, og der har jammen V en story om et vikingskip også - så det kan jo virke som et hint til hva som kommer.

 

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Bestemoren

Det norske kongehuset er lite og vi har ingen adel her til lands, som mange andre steder. Slik sett kan det norske kongedømmet være mer sårbart for både fall og avvikling. Det er tidligere vist til en 2024-undersøkelse, der man sammenligner svar om monarkiet fra 2017, 2022 og 2017. En ting synes å være i sterk endring: «Unge voksne i alderen 18–29 år er blitt både mer negative og langt mer usikre når det gjelder sitt syn på monarkiet som styreform.» Og kun 62 prosent av unge voksne vil ha kongedømme...

https://www.nrk.no/norge/langt-faerre-unge-stotter-monarkiet-1.16772380

IMG_5661.jpeg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Malmfrid skrev (3 timer siden):

Lurer på hva de skal gjøre den dagen alle disse løgnene kommer for en dag og det norske folk får vite i klartekst hvilken løgner han er?

Det de kommer til å gjøre, er å saksøke alt som kan krype og gå.

  • Liker 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

miniomelett skrev (1 time siden):

Hvilken dato er bryllupet?

31. august

  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

31 minutter siden, Frisk Frosk said:

På stories på IG reposter V et skjermdump en annens videostory. En halvveis selfie av en dame hvor man ser båten med ML og V i bakgrunn - med en "kongekrone" plassert over V og ML. Og i bakgrunn refrenget av sangen Royals...

Neida, Durek Verrett har aldri noen som helst referanser til tilknytningen til Kongehuset på sine bedriftskontoer. Aldri, det ville jo vært brudd på den avtalen han selv valgte å inngå med Kongehuset... Men det er sant det, løgner kommer jo så lett for ham i offentligheten...

 

Poster han det? Er ikke det brudd på avtalen med kongehuset da? Jeg blir helt flau på hans vegne, jeg 😳

  • Liker 15
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...