Gå til innhold

Lagde ribbe i dag, ang konsistens


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi lagde ribbe i dag, og skal ha det på julaften også. Men jeg synes fettlaget på ribben ble så gele-aktig. 9 åringen kommenterte også at det var så rar konsistens. Synes det va ekkelt jeg, og skar bort hele fettlaget og spiste bare kjøttet nederst. Men jeg kan ikke huske at det har vært så ille før. Hvordan konsistens skal egentlig et ribbestykke ha?  Gjorde vi noe galt? 

Anonymkode: 06a82...a6d

Videoannonse
Annonse
Skrevet
AnonymBruker skrev (12 timer siden):

Antagelig for kort steketid , fettet får ikke tid til å trekke inn i kjøttet.
Prøv ut langtidssteking.
https://www.gilde.no/oppskrifter/langtidsstekt-ribbe

Anonymkode: 70e9d...c7d

Takk for tips, skal absolutt prøve det på julaften! 

Anonymkode: 8cb82...84b

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Takk for tips, skal absolutt prøve det på julaften! 

Anonymkode: 8cb82...84b

Du kan teste det før det også. Ribbe er billig nå. Langtidssteking er veldig bra. Da smelter mye av fettet også bort. I tillegg blir ribba ofte mye mørere.

Anonymkode: f3c21...824

  • Liker 1
Skrevet

Dersom du har airfryer, ta ribba i den.

170 grader i 35 min, så 200 grader i 15 min. La hvile i 15 min. Ferdig

Anonymkode: 579c3...7f1

Skrevet

Man må ikke spise fettet da. Jeg har aldri likt det,og skjærer det bort sammen med svor og bein.

Anonymkode: 14cae...265

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...