AnonymBruker Skrevet 10. desember 2023 #1 Skrevet 10. desember 2023 Vi lagde ribbe i dag, og skal ha det på julaften også. Men jeg synes fettlaget på ribben ble så gele-aktig. 9 åringen kommenterte også at det var så rar konsistens. Synes det va ekkelt jeg, og skar bort hele fettlaget og spiste bare kjøttet nederst. Men jeg kan ikke huske at det har vært så ille før. Hvordan konsistens skal egentlig et ribbestykke ha? Gjorde vi noe galt? Anonymkode: 06a82...a6d
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2023 #2 Skrevet 10. desember 2023 Antagelig for kort steketid , fettet får ikke tid til å trekke inn i kjøttet. Prøv ut langtidssteking. https://www.gilde.no/oppskrifter/langtidsstekt-ribbe Anonymkode: 70e9d...c7d 1
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2023 #3 Skrevet 11. desember 2023 AnonymBruker skrev (12 timer siden): Antagelig for kort steketid , fettet får ikke tid til å trekke inn i kjøttet. Prøv ut langtidssteking. https://www.gilde.no/oppskrifter/langtidsstekt-ribbe Anonymkode: 70e9d...c7d Takk for tips, skal absolutt prøve det på julaften! Anonymkode: 8cb82...84b
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2023 #4 Skrevet 11. desember 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Takk for tips, skal absolutt prøve det på julaften! Anonymkode: 8cb82...84b Du kan teste det før det også. Ribbe er billig nå. Langtidssteking er veldig bra. Da smelter mye av fettet også bort. I tillegg blir ribba ofte mye mørere. Anonymkode: f3c21...824 1
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2023 #5 Skrevet 11. desember 2023 Dersom du har airfryer, ta ribba i den. 170 grader i 35 min, så 200 grader i 15 min. La hvile i 15 min. Ferdig Anonymkode: 579c3...7f1
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2023 #6 Skrevet 11. desember 2023 Man må ikke spise fettet da. Jeg har aldri likt det,og skjærer det bort sammen med svor og bein. Anonymkode: 14cae...265
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå