Gå til innhold

Kenwood kjøkkenmaskin til julekaker


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal i gang med julebaksten med peppernøtter  og andre småkaker basert på litt faste deiger, mange er typisk «rør smør og sukker hvitt, tilsett mel osv».

I alle år har jeg stått og gjort dette for hånd, men håpte å ta i bruk Kenwood kjøkkenmaskin i år. Spørsmålet er da: hvilken «visp» bruker jeg? K-spaden? Jeg klarer ikke lese det ut fra bruksanvisningen. Er noen år gammel chef XL. 
Mulig jeg er dårlig på å Google med småbarn løpende rundt meg, men finner ikke svaret. 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har brukt K-kroken med stor suksess. Fungerte ikke med vispen. 

  • Nyttig 2
Skrevet
Just now, AnonymBruker said:

K-spade eller krok (den er for mørdeiger hvor smør og sukker ikke skal piskes).

https://krem.no/hjem/bruker-du-utstyret-til-bakemaskinen-din-riktig/

https://trinesmatblogg.no/tips_tings/kjokkenmaskinen-hvilken-visp-skal-brukes-nar/

(Trine nevner ikke kroken)

Anonymkode: 26c1a...648

NB! Unnskyld, ser hun nevner den i en bosetning og at den er primært for gjærdeig. Tror k-spaden er fin til det meste av julebakst, bare pass på at det ikke kjøres for hardt/lenge :)

Anonymkode: 26c1a...648

  • Nyttig 1
Skrevet

Tusen takk for raske svar! Gleder meg til julebakst som er litt mindre av ei styrkeøkt i år!

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Skrevet

K-kroken - og ja, julebaksten blir en hundre ganger hyggeligere opplevelse når man slipper stå og bannes med en sleiv som står bom fast nedi deigen og mel og dritt som spruter overalt mens man rører. 

Anonymkode: ad56a...e90

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...