Gå til innhold

Din beste lørdagsmiddag?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Som oftest blir det enten biff eller reker.  I kveld blir det biff av ytrefilet med soppsaus og ris.  Vi varierer tilbehøret etter hva vi gidder.  Bakt potet, fløtegratinert, hasselback.  Når vi har reker spiser vi på tradisjonelt vis. Rekeskallet går rett i fryseboksen slik at jeg kan koke kraft av det senere.  

Når barnebarna overnatter har vi pizza.  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det varierer litt, men

*kyllingklubber med løkringer og båtpoteter
*ferske reker med loff og majones
*hvitvinsdampede blåskjell med baguette og hjemmelaget aioli
*selvkokt krabbe med loff og majones
*ostefondue
*pizza

Eller, hvis jeg er lat, en helt enkel osteomelett eller brødskiver med pålegg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...