AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #1 Skrevet 4. desember 2023 Står at det må oppbevares i kjøleskap men da blir det jo steinhardt så det ødelegger hele brødskiva å prøve å smøre på. Hva gjør dere? Anonymkode: 4bbfc...468
CrazyCatLady2500 Skrevet 4. desember 2023 #2 Skrevet 4. desember 2023 Skjærer av 50 eller 100 gram om gangen og legger på en asjett i romtemperatur. Det holder seg fint noen dager. 3
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #3 Skrevet 4. desember 2023 Bruker ikke meierismør til daglig, men til helgefrokosten skjærer jeg den opp med ostehøvel før bruk. Da blir det tynne flak som krøller seg og veldig raskt når smøretemp. Anonymkode: 64361...432 4
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #4 Skrevet 4. desember 2023 Jeg bruker ostehøvel og tar ut litt før vi skal ha det smøremykt. Blir mykt veldig fort når det er så tynne skiver. Anonymkode: e6dd1...634 1
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #5 Skrevet 4. desember 2023 Har den stående på benken. Går helt fint. Anonymkode: 80346...df1 4
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #6 Skrevet 4. desember 2023 Det er nesten rent dyrefett så det må selvsagt stå i romtemperatur. Anonymkode: a9a36...bd5
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #7 Skrevet 4. desember 2023 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Står at det må oppbevares i kjøleskap men da blir det jo steinhardt så det ødelegger hele brødskiva å prøve å smøre på. Hva gjør dere? Anonymkode: 4bbfc...468 Dersom du bruker det daglig så tar du en ukes forbruk og oppbevarer på benken. Smør blir ikke bedervet spesielt raskt i helt normal romtemp. Men du bør ikke, sånn for helsa sin del, bruke smør på brødet daglig, særlig om du er av dem som spiser flere skiver brød til mer enn ett måltid per dag. Da får du i deg innmari mye usunt fett. Du bør også, selvsagt, spise mer variert, dersom du spiser mer enn 1 måltider brød per dag. Anonymkode: 13db1...098 1
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #8 Skrevet 4. desember 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Dersom du bruker det daglig så tar du en ukes forbruk og oppbevarer på benken. Smør blir ikke bedervet spesielt raskt i helt normal romtemp. Men du bør ikke, sånn for helsa sin del, bruke smør på brødet daglig, særlig om du er av dem som spiser flere skiver brød til mer enn ett måltid per dag. Da får du i deg innmari mye usunt fett. Du bør også, selvsagt, spise mer variert, dersom du spiser mer enn 1 måltider brød per dag. Anonymkode: 13db1...098 Dette er "Mat og drikke", ikke "Kosthold og livsstil". Du har heller ingen holdepunkter for å gå ut ifra at TS spiser masse smør daglig eller ikke spiser variert. Og uansett om TS spiser sunt eller ikke er ikke det temaet her. TS: Jeg synes smaken på meierismør som står fremme i romtemperatur forringes relativt raskt, men ostehøveltrikset er helt ypperlig. Anonymkode: aaf0a...72f 1 3
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #9 Skrevet 4. desember 2023 Jeg tar av ca 1/2 pakke og legger i en lufttett glassboks. står fint på benken i en ukes tid både sommer og vinter. Slik hadde vi det også i hele min barndom, og aldri smakt at det har blitt dårlig på noen måte! Anonymkode: 309cf...937 2
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #10 Skrevet 4. desember 2023 AnonymBruker skrev (11 minutter siden): Dersom du bruker det daglig så tar du en ukes forbruk og oppbevarer på benken. Smør blir ikke bedervet spesielt raskt i helt normal romtemp. Men du bør ikke, sånn for helsa sin del, bruke smør på brødet daglig, særlig om du er av dem som spiser flere skiver brød til mer enn ett måltid per dag. Da får du i deg innmari mye usunt fett. Du bør også, selvsagt, spise mer variert, dersom du spiser mer enn 1 måltider brød per dag. Anonymkode: 13db1...098 Smør på brødskivene hver dag går helt fint! Fetthysteriet er vi ferdige med. Anonymkode: 80346...df1 4 3
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #11 Skrevet 4. desember 2023 Setter ca 4 dagers forbruk på benken i en tett beholder, funker fint! Anonymkode: 1b8e0...6d7
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #12 Skrevet 4. desember 2023 Har det i mikro i noen sekunder Anonymkode: ecdbd...dab
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #13 Skrevet 4. desember 2023 Tusen takk for svar! Dette blir en gamechanger! Endelig kan jeg nyte meierismør hjemme og ikke bare på hotel😊 Anonymkode: 4bbfc...468
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2023 #14 Skrevet 5. desember 2023 Bruker ostehøvel. Anonymkode: 36d21...f76
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå