AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #1 Skrevet 4. desember 2023 Sausen skal ikke være til pasta, men skal bruke den til svineostesnitzel og potet. Kan jeg bare ta i litt mere ost? Anonymkode: 469ee...3d5 1
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #2 Skrevet 4. desember 2023 Hehe, lade saus faktisk. Mente selfølgelig lage. Ts Anonymkode: 469ee...3d5
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #3 Skrevet 4. desember 2023 Jeg syns lade var bedre😎 Anonymkode: 151aa...d70
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #4 Skrevet 4. desember 2023 Bruk mindre veske. Anonymkode: 6a262...7bb
The Kavorka Skrevet 4. desember 2023 #5 Skrevet 4. desember 2023 Hva slags ost tenker du? Den blir vel litt tykkere om man bruker mindre væske enn det som står på posen... Men da blir det jo ikke like mye saus. Det går jo også an å tykne sausen med maizena eller potetmel. Eller så kan du lage/bruke beurre manié.
Pappi Skrevet 4. desember 2023 #6 Skrevet 4. desember 2023 Du kan koke den inn til den blir tykkere, du kan tilsette litt gjevning, du kan bruke mindre veske (som nevnt over). Du kan også tilsette mer ost som du foreslår, men det blir kanskje litt vel ostete sammen med ostesnitzel? Hvis du ikke synes det så kjør på 👍
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #7 Skrevet 4. desember 2023 Takker alle sammen. Da starter jeg med litt mindre melk, litt lengre småkoking og evt litt mere ost. Har vanlig gulost og parmesan. Kan så tilsette mer melk eller jevning om det trengs. Takk. Ts Anonymkode: 469ee...3d5
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #8 Skrevet 4. desember 2023 Det er jo bare å prøve seg frem! Toro kan være veldig greit å bruke som baser. Improvisering er både gøy og spennende Anonymkode: 1472b...606
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #9 Skrevet 4. desember 2023 Bruke mindre vann, evn to toroposer Anonymkode: b32e5...2b8
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2023 #10 Skrevet 5. desember 2023 Fantastisk, du fikk svar på det du spurte om! 👍👍 Men sitter nok mange "fra bunnen av folk" og holder på å sprekke fordi de ønsker å fortelle hvor mye bedre saus DE lager, selvfølgelig fra bunnen av 😁 Anonymkode: 52238...a5b
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2023 #11 Skrevet 5. desember 2023 AnonymBruker skrev (9 timer siden): Fantastisk, du fikk svar på det du spurte om! 👍👍 Men sitter nok mange "fra bunnen av folk" og holder på å sprekke fordi de ønsker å fortelle hvor mye bedre saus DE lager, selvfølgelig fra bunnen av 😁 Anonymkode: 52238...a5b Men du klarte ikke å holde deg til tema🙈 Ts: du kan også ha oppi litt creme fraiche (kan gjerne bruke litt mindre melk da). Anonymkode: 226c6...dad
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå