AnonymBruker Skrevet 3. desember 2023 #1 Skrevet 3. desember 2023 Har Toro sjysaus. Skal varme medisterkaker og julepølse i dette. Koker poteter. Noe jeg kan ha i sausen for å gjøre denne bedre? Soyasaus? Matfløte? Anonymkode: 28545...2a6
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2023 #2 Skrevet 3. desember 2023 Fløte, brunost, ripsgele, kraft, worchestersaus, soyasaus, sennep Anonymkode: 5cd4b...26c 1 1
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2023 #3 Skrevet 3. desember 2023 Jeg drysser litt pepper oppi. Kan også bruke chilikryddder eller grillkrydder. Toro fløtesaus blandet med sjysaus er også utrolig godt Anonymkode: 07f31...3ab
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2023 #4 Skrevet 3. desember 2023 Har aldri smakt Toro sjysaus, men vil tro salt og pepper hjelper. Og/eller en buljongterning/fond. Hva smaker egentlig sjysausen til Toro? Og hvorfor bruker du ikke bare sjyen som er igjen etter at du stekte medisterkakene? Anonymkode: d731a...8bc
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2023 #5 Skrevet 3. desember 2023 Takk. Var usikker på om matfløte kan brukes i Toro sjysaus, men skal jeg prøve? Ts Anonymkode: 28545...2a6
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2023 #6 Skrevet 3. desember 2023 Har varmet medisterkakene og julepølsene i sjysausen. Litt for salt, smaker det. Kan jeg tilsette matfløte eller bør jeg la være? Anonymkode: 28545...2a6
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2023 #7 Skrevet 3. desember 2023 AnonymBruker skrev (16 minutter siden): Har aldri smakt Toro sjysaus, men vil tro salt og pepper hjelper. Og/eller en buljongterning/fond. Hva smaker egentlig sjysausen til Toro? Og hvorfor bruker du ikke bare sjyen som er igjen etter at du stekte medisterkakene? Anonymkode: d731a...8bc Jeg har ikke stekt medisterkaker. Jeg varmer opp noen jeg har fått. Ts Anonymkode: 28545...2a6
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2023 #8 Skrevet 3. desember 2023 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Har varmet medisterkakene og julepølsene i sjysausen. Litt for salt, smaker det. Kan jeg tilsette matfløte eller bør jeg la være? Anonymkode: 28545...2a6 Fløten vil gjøre den mildere på smak så det kan godt hjelpe Anonymkode: c55ef...99f
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2023 #9 Skrevet 3. desember 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Fløten vil gjøre den mildere på smak så det kan godt hjelpe Anonymkode: c55ef...99f Har tatt i fløte nå, men fortsatt for salt. Ts Anonymkode: 28545...2a6
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2023 #10 Skrevet 3. desember 2023 Må bare spise nå, ikke mere tid til justeringer 😅 Ts Anonymkode: 28545...2a6
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2023 #11 Skrevet 3. desember 2023 Det som hjelper mot for salt saus er å tynne den ut mere, så mer fløte eller vann. Anonymkode: 25c32...791
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2023 #12 Skrevet 3. desember 2023 for senere kan du ha i en dråpe eller to med sitron og litt sukker.. Anonymkode: a31c6...696 1
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2023 #13 Skrevet 3. desember 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Har aldri smakt Toro sjysaus, men vil tro salt og pepper hjelper. Og/eller en buljongterning/fond. Hva smaker egentlig sjysausen til Toro? Og hvorfor bruker du ikke bare sjyen som er igjen etter at du stekte medisterkakene? Anonymkode: d731a...8bc Er det noe posesaus IKKE trenger, så er det mer salt (noe TS nå har funnet ut). Anonymkode: 867b7...fd1
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2023 #14 Skrevet 3. desember 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg drysser litt pepper oppi. Kan også bruke chilikryddder eller grillkrydder. Toro fløtesaus blandet med sjysaus er også utrolig godt Anonymkode: 07f31...3ab Hvordan blander du de to sausene? Lager begge på sin måte og senere blander sammen? Anonymkode: e527f...e58
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2023 #15 Skrevet 4. desember 2023 Jeg bruker å bytte halvparten av vannet med klementinjucie, det gir en litt syrlig snert. Anonymkode: 8f3a3...cd5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå