Gå til innhold

Piffe opp Toro sjysaus? Trenger raskt svar.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har Toro sjysaus. Skal varme medisterkaker og julepølse i dette. Koker poteter. Noe jeg kan ha i sausen for å gjøre denne bedre? Soyasaus? Matfløte?

Anonymkode: 28545...2a6

Skrevet

Fløte, brunost, ripsgele, kraft, worchestersaus, soyasaus, sennep 

Anonymkode: 5cd4b...26c

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Skrevet

Jeg drysser litt pepper oppi. Kan også bruke chilikryddder eller grillkrydder.  

Toro fløtesaus blandet med sjysaus er også utrolig godt 

Anonymkode: 07f31...3ab

Skrevet

Har aldri smakt Toro sjysaus, men vil tro salt og pepper hjelper.
Og/eller en buljongterning/fond.

Hva smaker egentlig sjysausen til Toro?
Og hvorfor bruker du ikke bare sjyen som er igjen etter at du stekte medisterkakene?

Anonymkode: d731a...8bc

Skrevet

Takk. Var usikker på om matfløte kan brukes i Toro sjysaus, men skal jeg prøve? Ts

Anonymkode: 28545...2a6

Skrevet

Har varmet medisterkakene og julepølsene i sjysausen. Litt for salt, smaker det. Kan jeg tilsette matfløte eller bør jeg la være?

Anonymkode: 28545...2a6

Skrevet
AnonymBruker skrev (16 minutter siden):

Har aldri smakt Toro sjysaus, men vil tro salt og pepper hjelper.
Og/eller en buljongterning/fond.

Hva smaker egentlig sjysausen til Toro?
Og hvorfor bruker du ikke bare sjyen som er igjen etter at du stekte medisterkakene?

Anonymkode: d731a...8bc

Jeg har ikke stekt medisterkaker. Jeg varmer opp noen jeg har fått. Ts

Anonymkode: 28545...2a6

Skrevet
AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Har varmet medisterkakene og julepølsene i sjysausen. Litt for salt, smaker det. Kan jeg tilsette matfløte eller bør jeg la være?

Anonymkode: 28545...2a6

Fløten vil gjøre den mildere på smak så det kan godt hjelpe

Anonymkode: c55ef...99f

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Fløten vil gjøre den mildere på smak så det kan godt hjelpe

Anonymkode: c55ef...99f

Har tatt i fløte nå, men fortsatt for salt. Ts

Anonymkode: 28545...2a6

Skrevet

Må bare spise nå, ikke mere tid til justeringer 😅 Ts

Anonymkode: 28545...2a6

Skrevet

Det som hjelper mot for salt saus er å tynne den ut mere, så mer fløte eller vann.

Anonymkode: 25c32...791

Skrevet

for senere kan du ha i en dråpe eller to med sitron og litt sukker.. 

Anonymkode: a31c6...696

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Har aldri smakt Toro sjysaus, men vil tro salt og pepper hjelper.
Og/eller en buljongterning/fond.

Hva smaker egentlig sjysausen til Toro?
Og hvorfor bruker du ikke bare sjyen som er igjen etter at du stekte medisterkakene?

Anonymkode: d731a...8bc

Er det noe posesaus IKKE trenger, så er det mer salt (noe TS nå har funnet ut).

Anonymkode: 867b7...fd1

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Jeg drysser litt pepper oppi. Kan også bruke chilikryddder eller grillkrydder.  

Toro fløtesaus blandet med sjysaus er også utrolig godt 

Anonymkode: 07f31...3ab

Hvordan blander du de to sausene? Lager begge på sin måte og senere blander sammen?

Anonymkode: e527f...e58

Skrevet

Jeg bruker å bytte halvparten av vannet med klementinjucie, det gir en litt syrlig snert.

Anonymkode: 8f3a3...cd5

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...