Ibenholt Skrevet 28. januar 2006 #1 Skrevet 28. januar 2006 Jeg har som regel ikke tid til å bake, og kjøper derfor det groveste brødet jeg finner. I dag var jeg innom bakeriet og fant et pandabrød som det sto ekstra grovt på. Jeg falt for fristelsen, og kjøpte dette brødet. Så i ettertid lurer jeg på om dette er sunnere enn vanlige andre grovbrød man får kjøpt i kolonialen, eller om det er samme fargestoff-lureriet som med alt annet? Jeg er selfølgelig klar over at hjemmebaket rugbrød er det beste, men samtidig, når man ikke har tid å bake så må man ty til andre midler.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå