AnonymBruker Skrevet 1. desember 2023 #1 Skrevet 1. desember 2023 Hjelp. Hvilken mat hadde dere planlagt, for 5 dager på utleiehytte i jula? Hytta har en liten kjøkkenkrok med et lite kjøleskap med knøttliten fryseboks inni. Familie på 4, ingen liker å lage mat. Ønsker å gjøre det enkelt og raskt. Anonymkode: 63571...2a0
AnonymBruker Skrevet 1. desember 2023 #2 Skrevet 1. desember 2023 Skal det minne om julemat? Er det stekeovn på hytta, eller bare kokeplater? Hvis stekeovn: Andeconfit (fås kjøpt hermetisk) varmet i ovn med amandinepoteter som steker i form under dem (poteter stekt i andefett er veldig godt). Rødkål fra pose til, rosenkål hvis dere liker det. Dette kunne i hvert fall jeg lett spist på julaften. En dag med risengrynsgrøt, fra Fjordland om dere ikke orker å lage selv? Anonymkode: 3a2cd...bcd 2
AnonymBruker Skrevet 1. desember 2023 #3 Skrevet 1. desember 2023 Hvis det er stekeovn, ribbe med tilbehør. Varmer surkål/rødkål på over potetene, så trenger bare en plate. Kald ribbe og lefser til frokost/lunsj en annen dag. Trenger ikke fryser, sett gjerne mat i kjølebag utendørs. Gode frokoster. Anonymkode: ab012...fc1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå