Gå til innhold

Ertestuing - hvilke tørre erter bruker dere?


Anbefalte innlegg

Jeg pleier å lage ertestuing til julemiddagen, men synes det ofte blir slik at de skiller seg. Altså at det er en tynn lys hinne som løsner. Har tenkt at det kanskje har noe med kvaliteten på ertene å gjøre ( bruker de man får kjøpt på Kiwi og Oda) og vil derfor gjerne høre hvilke erter dere bruker.

Anonymkode: d9b74...def

Fortsetter under...

Jeg pleier alltid bruke husholdnings erter i lake . Synes ertestuingen blir veldig god.. har i litt smør, salt, pepper og en dæsj fløte og koker opp. Har også i en liten klype sukker 👌

Anonymkode: f64eb...8ce

AnonymBruker skrev (10 minutter siden):

Jeg pleier å lage ertestuing til julemiddagen, men synes det ofte blir slik at de skiller seg. Altså at det er en tynn lys hinne som løsner. Har tenkt at det kanskje har noe med kvaliteten på ertene å gjøre ( bruker de man får kjøpt på Kiwi og Oda) og vil derfor gjerne høre hvilke erter dere bruker.

Anonymkode: d9b74...def

Er det skallet på ertene du mener?
De løsner når ertene kokes.

Jeg bruker grønne erter. Det siste året har jeg fått kuponger på gratis tørkede erter fra Coop, så det er de det går i :)

Anonymkode: af637...91d

Annonse

Blir veldig god ertestuing/puré av å bare ta frosne erter i kokende vann et par minutter, slå av nesten alt vannet, mose med stavmikser og tilsette smør, salt, pepper og et par klyper sukker. 

Anonymkode: 634b1...d74

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...