AnonymBruker Skrevet 22. november 2023 #1 Skrevet 22. november 2023 og hva skal du servere? blir glad for enkle tips.... Anonymkode: 4abd9...d9f
AnonymBruker Skrevet 22. november 2023 #2 Skrevet 22. november 2023 Kan du si noe om settingen? Hvem kommer (antall, bare voksne eller kombinasjon, familie, naboer, eller venner)? Når (en lørdag i advent eller en dag i romjulen for eksempel)? Anonymkode: e1207...e98
AnonymBruker Skrevet 22. november 2023 #3 Skrevet 22. november 2023 En dag i desember, bare voksne venner 6 stk, fredag kveld Anonymkode: 4abd9...d9f
Brunhilde Skrevet 22. november 2023 #4 Skrevet 22. november 2023 (endret) Julelunsj en fredag kveld? Jeg inviterer venner en kveld i desember og pleier å servere forskjeliige småretter. Ribbe med asiatisk glaze, baconsurrede dadler, scampi, fritert blekksprut, kjøttboller i sterk tomatsaus, focaccia, forskjellige oster, aioli og et par-tre salater. Ofte bidrar gjestene med en spesialitet eller to. En venn er for eksempel en raser på taboulleh, en annen på vårruller. Det tar de derfor med som et bidrag til festen. Dessert blir som regel bare pepperkaker med blåmuggost, julesmåkaker og julegodter. Endret 22. november 2023 av Brunhilde 2
AnonymBruker Skrevet 22. november 2023 #5 Skrevet 22. november 2023 Jeg er vant til at julelunsj er smørelunsj. Eggerøre, laks, spekemat, julegløgg som sylte, diverse ost, sild. Serveres med diverse brød, rundstykker og kjeks. Grønt, druer, marmelade til osten. Julebrød, syltetøy og brunost. Etterpå er det kaffe og julekaker. Anonymkode: ddfeb...85a
Kometen Skrevet 22. november 2023 #6 Skrevet 22. november 2023 Lunsj til kvelds? Jeg serverer tapas med julevri. Pepperkaker med blåmuggost, oppskåret frukt, oster, bacondadler, kalkunskiver m.m.
AnonymBruker Skrevet 22. november 2023 #7 Skrevet 22. november 2023 Vi pleier å invitere en del julelunsj første søndag etter nyttår. Menyen er da en kombinasjon av rester av julemat, diverse sild, ost, og en varm suppe eller gryte. Mange kommer rett fra tur, og da er det godt med noe varmt. Vi har ofte rakfisklag en gang i romjula. Noen ganger ved lunsjtider. Anonymkode: 8d72a...f01
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå