Gå til innhold

Hvorfor blir ikke ripsgeléen frossen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg laget i sommer ripsgele. Skulle nok ventet litt med å plukke ripsen, for det var nok litt mye pektin i de, så geléen ble veldig veldig stiv (smaken er god da). 
Siden jeg ikke har plass til å oppvevare noe på glass så fryser jeg alltid ned syltetøy osv, å det har aldri vært noe problem. 
MEN nå skulle jeg ta opp en kopp med ripsgelé, å den var helt myk 😅 ikke frossen i det hele tatt. Resten av det som er i fryseren er frossent, så ikke noe galt med fryseren. Er det pektin nivået som gjør at det ikke blir helt frossent? Eller noe annet? 

Anonymkode: f3919...eb6

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Høyt sukkerinnhold krever langt lavere temperatur for å fryse.

Anonymkode: 6984b...3a3

Skrevet
AnonymBruker skrev (17 timer siden):

Høyt sukkerinnhold krever langt lavere temperatur for å fryse.

Anonymkode: 6984b...3a3

Er det noen fare for at det blir dårlig sånn som det er nå? 

Anonymkode: f3919...eb6

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...