AnonymBruker Skrevet 18. november 2023 #1 Del Skrevet 18. november 2023 Jeg tenkte å doble Matprats gulrotkakeoppskrift og lage to små langpanner. Kan jeg først steke den ene, så den andre, eller blir ikke det bra når nr to’s røre må vente på kjøkkenbenken i en time? Og… Teit spørsmål kanskje, men må jeg skrelle gulrøttene før jeg rasper dem? Anonymkode: ecf67...251 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. november 2023 #2 Del Skrevet 18. november 2023 Jeg skreller siden skallet kan gi en litt mer emmen smak. Men sikkert ikke et must. Tenker at det er helt uproblematisk for røren å stå. Sett den evt kaldt. I en bolle i kjøleskapet Anonymkode: d748f...45f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tånegla Skrevet 18. november 2023 #3 Del Skrevet 18. november 2023 Jeg er overimponert. Skal du bake kake klokka 7 om morgenen en lørdag???? Skrell gulrot, sett røren på benken og nyt dine 2 kaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. november 2023 #4 Del Skrevet 18. november 2023 tånegla skrev (8 minutter siden): Jeg er overimponert. Skal du bake kake klokka 7 om morgenen en lørdag???? Skrell gulrot, sett røren på benken og nyt dine 2 kaker. Haha, takk! 😅 Ja, går i gang straks. 🎂 Anonymkode: ecf67...251 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 18. november 2023 #5 Del Skrevet 18. november 2023 Mulig du er i gang nå, men jeg hadde skrelt gulrøttene siden det er kake, for det tar bort litt bitter smak. Ikke store forskjellen da. Og ja det går fint at den ene kaken står en time og venter på å bli stekt. Sett den kjølig om mulig/plass i kjøleskapet. Ihvertfall ikke et brennhet sted. God baking! Gulrotkake er kjempegodt 😋 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. november 2023 #6 Del Skrevet 18. november 2023 Jeg ville ventet med å ta bakepulver (og evt natron hvis oppskriften sier det) i røren som skal vente fram til rett før den skal i ovnen. Bakepulver mister effekt om det blir værende i fuktig røre for lenge. https://www.thoughtco.com/how-baking-powder-works-607382 Sitat The chemical reaction that produces the carbon dioxide bubbles occurs immediately upon adding water, milk, eggs or another water-based liquid ingredient. Because of this, it's important to cook the recipe right away, before the bubbles disappear. Anonymkode: de3cc...1c5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå