Gå til innhold

Hva har du på kyllingfilet som ikke er saus?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kyllingbryst som er stekt i ovn altså.

Orker ikke lage saus, lol

Anonymkode: b8c40...e48

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Krydder.

Anonymkode: e48c7...d07

  • Liker 1
Skrevet

Maiskrem:) Avhengig av tilbehør: søt chillisaus eller Hellmans majones

Anonymkode: a07f1...45c

Skrevet

Humus, taziki, diverse andre yoghurt og dipper 

Anonymkode: b7566...c13

Skrevet

Det kommer an på hvordan kyllingen er krydret, og hva øvrig tilbehør er.

Noen ganger har jeg smør, friske urter og hvitløk under skinnet på kyllingbryst, da trenger man ikke saus. En grønnsakspuré til kan også være godt i stedet for saus, feks av kokte rødbeter og ovnsbakte tomater. Men det tar lenger tid å lage enn en enkel saus. 

Anonymkode: 81df2...9a2

Skrevet (endret)

Basilikum masjones, majones+basilikum+hvitløk+salt+pepper. 

Fantastisk til kylling filet

Endret av NakenPanda
  • Liker 1
Skrevet

•Soyasaus

•Stekesjyen

•Ravigotte

Skrevet

Chilimayo

Anonymkode: 09faa...63a

Skrevet

Har aldri skjønt greia med saus. Skjønner jo at det er godt til enkelte ting, som tradisjons mat (typ sjysaus, brun saus ol), men til hverdags ser jeg ikke behovet. Hvorfor må kyllingen ha saus? Bruk heller krydder, urter eller marinade for å litt smak og server med gode grønnsaker og bra tilbehør. 🙂 Holder i massevis.

Til wok funker det fint med en kombinasjon av 2-3 ss fish-sauce, soyasaus og oystersaus, alle de tre finner du i den "asiatiske" delen i butikken Ellers er jo det å helle en over en boks tomater en kjapp og god metode, eventuelt røre litt creme fresh inn i gryta/panna/ovnsformen, eller rett og slett bare servere med en klatt.rømme .

  • Liker 2
Skrevet

Steiker div paprika, koker ris, blander det sammen og litt fløte oppi. Bruker grillkrydder og salt på kyllingen. Deler den i biter og rører sammen, syns det er veldig godt. 

Anonymkode: 169b7...fc7

Skrevet

Jeg har ofte aioli sammen med kylling. Og jeg lager av og til en dip bestående av majones, sennep og honning som også passer godt til kylling. 

Skrevet
Lill3My skrev (18 minutter siden):

Har aldri skjønt greia med saus. Skjønner jo at det er godt til enkelte ting, som tradisjons mat (typ sjysaus, brun saus ol), men til hverdags ser jeg ikke behovet. Hvorfor må kyllingen ha saus? Bruk heller krydder, urter eller marinade for å litt smak og server med gode grønnsaker og bra tilbehør. 🙂 Holder i massevis.

Til wok funker det fint med en kombinasjon av 2-3 ss fish-sauce, soyasaus og oystersaus, alle de tre finner du i den "asiatiske" delen i butikken Ellers er jo det å helle en over en boks tomater en kjapp og god metode, eventuelt røre litt creme fresh inn i gryta/panna/ovnsformen, eller rett og slett bare servere med en klatt.rømme .

Fordi noen av oss synes saus er dritgodt? Er det vanskelig å forstå at folk har forskjellig smak og preferanser? For en merkelig betraktning...

Anonymkode: 3be22...c2e

  • Liker 1
  • Nyttig 3
Skrevet

Aioli, kremost, pesto, Rømme, sweet chili, chili mayo. 

Anonymkode: fe60e...263

Skrevet

Rød pesto er kjempegodt til, syns jeg. Eller bare ovnsstekte tomater i stedet for saus

  • Liker 1
Skrevet

Kryddersmør. 

Anonymkode: c9a7f...3fd

Skrevet (endret)

Spiser så og si aldri "kylling" (iaf. ikke brystfillet), men jeg synes jo stekeskyen er veldig god...  Det innebærer jo at man faktisk må ha litt fett (helst skinn), men... Stek noen grønnsaker og ha litt søyasaus og/eller sweet chilie i pannen (evt. formen) og kok/vask ut kraften, og bruk som "saus":vetikke:

Endret av AnonymBruker 42
Skrevet

Balsamico, kesam, rømme, kremost, saltfri buljong som jeg koker inn sammen med kyllingen. Men det blir på en måte litt som saus da.

Skrevet

Legger en spiseskje eller to med kremost inni (surrer hyssing rundt for å holde sammen). Kan tilsette ekstra urter. 

Du kan også ha litt vann i formen kyllingen ligger i. Legg kyllingen oppå valgfrie grønnsaker, gjerne litt løk, hvitløk og/eller urter + krydder. Kyllingen vil slippe fra seg væske og smak også. Vannet blir til enkel sjysaus. Lager seg selv, så da slipper du å røre sammen en saus. 

Anonymkode: 7be10...476

Skrevet

Denne her er god til kylling, og til masse annet:

Curry Mango Sauce - 220ml Heinz | Meny.no

Anonymkode: 9409d...432

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...