AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #1 Skrevet 16. november 2023 Kyllingbryst som er stekt i ovn altså. Orker ikke lage saus, lol Anonymkode: b8c40...e48
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #2 Skrevet 16. november 2023 Krydder. Anonymkode: e48c7...d07 1
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #3 Skrevet 16. november 2023 Maiskrem:) Avhengig av tilbehør: søt chillisaus eller Hellmans majones Anonymkode: a07f1...45c
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #5 Skrevet 16. november 2023 Humus, taziki, diverse andre yoghurt og dipper Anonymkode: b7566...c13
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #6 Skrevet 16. november 2023 Det kommer an på hvordan kyllingen er krydret, og hva øvrig tilbehør er. Noen ganger har jeg smør, friske urter og hvitløk under skinnet på kyllingbryst, da trenger man ikke saus. En grønnsakspuré til kan også være godt i stedet for saus, feks av kokte rødbeter og ovnsbakte tomater. Men det tar lenger tid å lage enn en enkel saus. Anonymkode: 81df2...9a2
NakenPanda Skrevet 16. november 2023 #7 Skrevet 16. november 2023 (endret) Basilikum masjones, majones+basilikum+hvitløk+salt+pepper. Fantastisk til kylling filet Endret 16. november 2023 av NakenPanda 1
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #9 Skrevet 16. november 2023 Chilimayo Anonymkode: 09faa...63a
Lill3My Skrevet 16. november 2023 #10 Skrevet 16. november 2023 Har aldri skjønt greia med saus. Skjønner jo at det er godt til enkelte ting, som tradisjons mat (typ sjysaus, brun saus ol), men til hverdags ser jeg ikke behovet. Hvorfor må kyllingen ha saus? Bruk heller krydder, urter eller marinade for å litt smak og server med gode grønnsaker og bra tilbehør. 🙂 Holder i massevis. Til wok funker det fint med en kombinasjon av 2-3 ss fish-sauce, soyasaus og oystersaus, alle de tre finner du i den "asiatiske" delen i butikken Ellers er jo det å helle en over en boks tomater en kjapp og god metode, eventuelt røre litt creme fresh inn i gryta/panna/ovnsformen, eller rett og slett bare servere med en klatt.rømme . 2
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #11 Skrevet 16. november 2023 Steiker div paprika, koker ris, blander det sammen og litt fløte oppi. Bruker grillkrydder og salt på kyllingen. Deler den i biter og rører sammen, syns det er veldig godt. Anonymkode: 169b7...fc7
Lost little girl Skrevet 16. november 2023 #12 Skrevet 16. november 2023 Jeg har ofte aioli sammen med kylling. Og jeg lager av og til en dip bestående av majones, sennep og honning som også passer godt til kylling.
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #13 Skrevet 16. november 2023 Lill3My skrev (18 minutter siden): Har aldri skjønt greia med saus. Skjønner jo at det er godt til enkelte ting, som tradisjons mat (typ sjysaus, brun saus ol), men til hverdags ser jeg ikke behovet. Hvorfor må kyllingen ha saus? Bruk heller krydder, urter eller marinade for å litt smak og server med gode grønnsaker og bra tilbehør. 🙂 Holder i massevis. Til wok funker det fint med en kombinasjon av 2-3 ss fish-sauce, soyasaus og oystersaus, alle de tre finner du i den "asiatiske" delen i butikken Ellers er jo det å helle en over en boks tomater en kjapp og god metode, eventuelt røre litt creme fresh inn i gryta/panna/ovnsformen, eller rett og slett bare servere med en klatt.rømme . Fordi noen av oss synes saus er dritgodt? Er det vanskelig å forstå at folk har forskjellig smak og preferanser? For en merkelig betraktning... Anonymkode: 3be22...c2e 1 3
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #14 Skrevet 16. november 2023 Aioli, kremost, pesto, Rømme, sweet chili, chili mayo. Anonymkode: fe60e...263
Iia Skrevet 16. november 2023 #15 Skrevet 16. november 2023 Rød pesto er kjempegodt til, syns jeg. Eller bare ovnsstekte tomater i stedet for saus 1
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #16 Skrevet 16. november 2023 Kryddersmør. Anonymkode: c9a7f...3fd
AnonymBruker 42 Skrevet 16. november 2023 #17 Skrevet 16. november 2023 (endret) Spiser så og si aldri "kylling" (iaf. ikke brystfillet), men jeg synes jo stekeskyen er veldig god... Det innebærer jo at man faktisk må ha litt fett (helst skinn), men... Stek noen grønnsaker og ha litt søyasaus og/eller sweet chilie i pannen (evt. formen) og kok/vask ut kraften, og bruk som "saus" Endret 16. november 2023 av AnonymBruker 42
Illumi Skrevet 16. november 2023 #18 Skrevet 16. november 2023 Balsamico, kesam, rømme, kremost, saltfri buljong som jeg koker inn sammen med kyllingen. Men det blir på en måte litt som saus da.
AnonymBruker Skrevet 17. november 2023 #19 Skrevet 17. november 2023 Legger en spiseskje eller to med kremost inni (surrer hyssing rundt for å holde sammen). Kan tilsette ekstra urter. Du kan også ha litt vann i formen kyllingen ligger i. Legg kyllingen oppå valgfrie grønnsaker, gjerne litt løk, hvitløk og/eller urter + krydder. Kyllingen vil slippe fra seg væske og smak også. Vannet blir til enkel sjysaus. Lager seg selv, så da slipper du å røre sammen en saus. Anonymkode: 7be10...476
AnonymBruker Skrevet 17. november 2023 #20 Skrevet 17. november 2023 Denne her er god til kylling, og til masse annet: Anonymkode: 9409d...432
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå