AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #1 Skrevet 16. november 2023 Tenker når du ikke har selskap. Anonymkode: 37cbf...a11
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #2 Skrevet 16. november 2023 Spiser ute. Anonymkode: da764...961
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #3 Skrevet 16. november 2023 Kan fort bli en entrecôte med pommes frites, asparges og bernaise om det er en hverdag. En helg blir det finnbiffgryte med potetmos og rosenkål. Anonymkode: 07bea...726 2
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #4 Skrevet 16. november 2023 Sopp bourguignon Anonymkode: 418b0...61e
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #5 Skrevet 16. november 2023 Det har jeg ikke tenkt på ennå. Jeg har bursdag førstkommende mandag. Det blir nok noe enkelt, regner jeg med. Anonymkode: 3f00c...02b
Gjest Hoia Skrevet 16. november 2023 #7 Skrevet 16. november 2023 Jeg gjorde ingenting på bursdagen min i år, var veldig deilig å bli glemt, på nytt, midlertidig sted utenbys. Men jeg unnet meg en hotellfrokost før jobb, på vei til jobb.
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #8 Skrevet 16. november 2023 Hva som helst egentlig, litt som resten av året. I år ble det hjemmelaget fiskegrateng servert av mamma. Anonymkode: 56dae...5a1
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #9 Skrevet 16. november 2023 Jeg lager alltid middag ellers, så akkurat på bursdagen min skjer ikke det. Hvilket betyr at det blir takeaway/restaurant/hjemkjøring av noe slag Har bursdag neste uke, så gleder meg til det! Anonymkode: 9ff3f...5fa 1
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #10 Skrevet 16. november 2023 Min favorittrett som tar lite tid for jeg har ikke lyst til å lage mat på bursdagen min: pesto-pasta med kylling Anonymkode: 1a83a...f4c 1
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #11 Skrevet 16. november 2023 Pleier lage lammemiddag. Jeg er født i oktober så da er det lammesesong, noe jeg er veldig glad i. Dvs, min samboer pleie lage middag til oss den dagen. Anonymkode: 462e6...c40
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #12 Skrevet 16. november 2023 Som regel noe som passer til champagne, som feks østers, gratinerte sjøkreps og/eller en god fiskerett, ofte kveite eller piggvar med norske asparges og smørsaus, siden jeg har bursdag midt i den norske aspargessesongen. Anonymkode: 43959...5a0
svartkatt Skrevet 16. november 2023 #13 Skrevet 16. november 2023 Har hatt biff noen ganger, en eller annen dag før eller etter. Er ikke så nøye at det er på selve dagen. Har ikke hatt noe i år.. ennå..
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #14 Skrevet 16. november 2023 Går ut og spiser, så jeg gleder meg til søndag 🥳 Anonymkode: ee2ed...9ac
Pal Fungi Skrevet 16. november 2023 #15 Skrevet 16. november 2023 Jeg har bursdag i desember, så jeg skal ha pinnekjøtt med tilbehør Og marsipankake.
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #17 Skrevet 16. november 2023 Take-away og et stykke oreokake fra deli de luca. Anonymkode: 138cf...db6
skreppamedleppa Skrevet 16. november 2023 #18 Skrevet 16. november 2023 (endret) Mannen fikser alltid middag da. Stort sett alltid noe viltkjøtt og helst hjort eller rype. Og sjokoladefondant til dessert... Endret 16. november 2023 av skreppamedleppa 1
AnonymBruker Skrevet 16. november 2023 #19 Skrevet 16. november 2023 Det blir som regel take away eller ut og spise den dagen,for da har jeg "fri" fra kjøkkenet! Anonymkode: f75a8...c41
Amossa Skrevet 16. november 2023 #20 Skrevet 16. november 2023 Jeg har bursdag like før jul. Da tar mannen og jeg en byferie. Vi misliker alt julestresset i butikkene, men når vi kombinerer med hotellovernatting og middag på restaurant, så går det fint. I år drar vi til Harstad. I fjor var vi i København.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå