Gjest Vikarsykepleier Skrevet 15. november 2023 #1 Skrevet 15. november 2023 Et veldig teit spørsmål, men jeg ble så nysgjerrig siden jeg står uten elektriske hjelpemidler. Rører du manuelt med noe eller bruker du alltid miksmaster når du lager pannekakerøre, og merker du noen forskjell på pannekakene?
c_buk Skrevet 15. november 2023 #2 Skrevet 15. november 2023 Bruker nesten alltid håndvisp til sånt. 1
Delia Peabody Skrevet 15. november 2023 #3 Skrevet 15. november 2023 Gubben bruker spiralvispen på sånt. 1
AnonymBruker Skrevet 15. november 2023 #4 Skrevet 15. november 2023 Rører nesten alltid manuelt, synes de blir best da. Anonymkode: 75539...051 1
visp Skrevet 15. november 2023 #5 Skrevet 15. november 2023 Jeg bruker oftest en visp; ikke noe miksmaster (for jeg gidder ikke å finne den fram). 3
AnonymBruker Skrevet 15. november 2023 #6 Skrevet 15. november 2023 Har alltid brukt ballongvisp eller spiralvisp. Men har brukt elektrisk håndmikser siste året pga skade i albuen. merker egentlig ingen forskjell. Anonymkode: c8e8e...6f9
Mandagsunge Skrevet 15. november 2023 #7 Skrevet 15. november 2023 Handvisp. I pannekakerøre blandar du berre ingrediensane, du driv ikkje med mekanisk behandling av dei som f. eks. når du piskar krem eller lagar eggedosis. 3 1
Maskinfører Skrevet 15. november 2023 #8 Skrevet 15. november 2023 Bruker batteridrill (Ungkar) blir ett jævla søl men det går 😀 1 1
Rosa Dartle Skrevet 15. november 2023 #9 Skrevet 15. november 2023 Har prøvd begge deler, men merker ingen forskjell. Bruker derfor vanlig håndvisp 😊
Gjest Vikarsykepleier Skrevet 15. november 2023 #10 Skrevet 15. november 2023 Mandagsunge skrev (12 minutter siden): Handvisp. I pannekakerøre blandar du berre ingrediensane, du driv ikkje med mekanisk behandling av dei som f. eks. når du piskar krem eller lagar eggedosis. Men røra blir jo mye luftigere med mikser, altså mer luftbobler (antar jeg). Jeg syns røra ble så tung i dag, kompakt, men det kan skyldes at jeg slumser også. Jeg vil heller ha dem mer i retning av eggedosis enn mot omlett, så jeg skjønner ikke at det ikke skal bety noe. Jeg må eksperimentere med to rører samtidig, tror jeg 😆
AnonymBruker Skrevet 15. november 2023 #11 Skrevet 15. november 2023 Vikarsykepleier skrev (1 time siden): Men røra blir jo mye luftigere med mikser, altså mer luftbobler (antar jeg). Jeg syns røra ble så tung i dag, kompakt, men det kan skyldes at jeg slumser også. Jeg vil heller ha dem mer i retning av eggedosis enn mot omlett, så jeg skjønner ikke at det ikke skal bety noe. Jeg må eksperimentere med to rører samtidig, tror jeg 😆 Lager jeg tynne pannekaker skal jeg ikke ha noe særlig luft i dem, og skal jeg ha tykke, luftige pannekaker bruker jeg jo bakepulver og/eller natron. Å dra fram en håndmikser er bare masse ekstra styr uten at det har noe å si for resultatet. Anonymkode: bca7a...85c 1 1
Rosa Dartle Skrevet 21. november 2023 #12 Skrevet 21. november 2023 Vikarsykepleier skrev (På 15.11.2023 den 22.30): Men røra blir jo mye luftigere med mikser, altså mer luftbobler (antar jeg). Jeg syns røra ble så tung i dag, kompakt, men det kan skyldes at jeg slumser også. Jeg vil heller ha dem mer i retning av eggedosis enn mot omlett, så jeg skjønner ikke at det ikke skal bety noe. Jeg må eksperimentere med to rører samtidig, tror jeg 😆 Høres mer ut som den ikke er tynn nok enn at den mangler luft. 1
29_j Skrevet 21. november 2023 #13 Skrevet 21. november 2023 Bruker kun visp, men passer på at melet ikke klumper seg så tar litt etter litt med de bløte ingrediensene. Starter med mel og avslutter med egg/smør. Wollá
Rumle Skrevet 21. november 2023 #14 Skrevet 21. november 2023 (endret) Visp eller gaffel Endret 21. november 2023 av Rumle 1
AnonymBruker Skrevet 21. november 2023 #15 Skrevet 21. november 2023 Maskinfører skrev (På 15.11.2023 den 22.15): Bruker batteridrill (Ungkar) blir ett jævla søl men det går 😀 Herregud. Blir nok evig ungkar... Anonymkode: 1816c...a85 1
29_j Skrevet 21. november 2023 #16 Skrevet 21. november 2023 AnonymBruker skrev (På 16.11.2023 den 0.06): Lager jeg tynne pannekaker skal jeg ikke ha noe særlig luft i dem, og skal jeg ha tykke, luftige pannekaker bruker jeg jo bakepulver og/eller natron. Å dra fram en håndmikser er bare masse ekstra styr uten at det har noe å si for resultatet. Anonymkode: bca7a...85c Godt med tynne pannekaker. Blir så womfyll med tjukke, men bananlapper er gode tjukke. 1
AnonymBruker Skrevet 21. november 2023 #17 Skrevet 21. november 2023 Alltid mixmaster. Først blandes mel, melk og sukker med mixmaster, så får røren stå å svelle i 10-15-20 min (viktig), så piskes egg inn, også med mixmaster. Anonymkode: 58d74...930
Maskinfører Skrevet 22. november 2023 #18 Skrevet 22. november 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Herregud. Blir nok evig ungkar... Anonymkode: 1816c...a85 Ja gjør nok det ☹️
AnonymBruker Skrevet 22. november 2023 #19 Skrevet 22. november 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Alltid mixmaster. Først blandes mel, melk og sukker med mixmaster, så får røren stå å svelle i 10-15-20 min (viktig), så piskes egg inn, også med mixmaster. Anonymkode: 58d74...930 Sukker i pannekaker? Jeg bruker alltid stavmikser, men det er fordi jeg lager med havregryn. Får tynne, perfekte pannekaker. Anonymkode: dc14b...c98
AnonymBruker Skrevet 22. november 2023 #20 Skrevet 22. november 2023 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Sukker i pannekaker? Jeg bruker alltid stavmikser, men det er fordi jeg lager med havregryn. Får tynne, perfekte pannekaker. Anonymkode: dc14b...c98 Ja, sukker. Selvsagt. Des stekes så tynne som overhodet mulig (som franske crêpes) og serveres med lett sukrede selvplukkede blåbær fra fryseren, presset sitron med melis eller bare sukker - samt tomatsuppe til. "Sunne" pannekaker lager jeg aldri. Det kunne ikke falt meg inn å lage pannekaker med havregryn de tre-fire gangene i året jeg faktisk har det til middag. Anonymkode: 58d74...930 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå