Gå til innhold

Steke kyllinglår så de garantert er helt ferdig i varmtluft


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Har rå kylling panikk å har syyykt lyst på kyllinglår. Hvordan steker jeg dem så de er helt garantert gjennomstekte? Har ikke termostat og ovnen min virker kun ved varmluft 

Anonymkode: 91208...3a9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Fire timer på 200g, da er du GARANTERT :)

Anonymkode: a7886...166

Garantert kull😂😂

Anonymkode: 91208...3a9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 minutter siden, AnonymBruker said:

Garantert kull😂😂

Anonymkode: 91208...3a9

I alle fall ikke rå!

Anonymkode: a7886...166

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Halvtime på 200 grader. Jeg bruker blanding av vanlig og varmluft da, og får de godt stekt. hvis du bare bruker varmluft blir de enda mer stekt. Snu de underveis.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Annonse

200 grader i ca. 1 time. Noen ganger står det på pakken hvor lenge den skal være i ovnen, men jeg er også litt redd når det kommer til kylling

Anonymkode: 0156f...9c9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...