Alice123 Skrevet 15. november 2023 #21 Del Skrevet 15. november 2023 Ja kan smake forskjell, men i bakst er det bare bartkastede penger. 3 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1726656-smaker-du-forskjell-p%C3%A5-tine-meierism%C3%B8r-og-dyrere-sm%C3%B8r/page/2/#findComment-33282631 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. november 2023 #22 Del Skrevet 15. november 2023 Ååå, Kviteseid er bare helt nydelig! Smaker det på brød, men tror ikke jeg ville brukt penger på deg i bakst. Anonymkode: 511a7...243 2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1726656-smaker-du-forskjell-p%C3%A5-tine-meierism%C3%B8r-og-dyrere-sm%C3%B8r/page/2/#findComment-33282644 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Illuminatum Skrevet 15. november 2023 #23 Del Skrevet 15. november 2023 Det er forskjell på om smøret er produsert på fløte eller rømme. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1726656-smaker-du-forskjell-p%C3%A5-tine-meierism%C3%B8r-og-dyrere-sm%C3%B8r/page/2/#findComment-33282651 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. november 2023 #24 Del Skrevet 15. november 2023 Jeg går for meierismør i bakst. Om jeg skal ha ekstra godt smør til brødskiva kan jeg kjøpe et av de dyrere. Men jeg opplever også at de oftest er saltere, og det vil jeg ikke ha i baksten. Anonymkode: 89207...5d6 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1726656-smaker-du-forskjell-p%C3%A5-tine-meierism%C3%B8r-og-dyrere-sm%C3%B8r/page/2/#findComment-33282662 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anononyma Skrevet 15. november 2023 #25 Del Skrevet 15. november 2023 Sikkert ikke så viktig i bakst, men lite slår pannekaker/lapper/vafler osv stekt på kviteseidsmør 😍 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1726656-smaker-du-forskjell-p%C3%A5-tine-meierism%C3%B8r-og-dyrere-sm%C3%B8r/page/2/#findComment-33282691 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. november 2023 #26 Del Skrevet 15. november 2023 Jersymeieriet sitt smør er saltere og syrligere enn Tine sitt (er kjernet fra fløte, sånn som Røros). Hadde ikke brukt det i bakst, men elsker det når jeg steker fisk eller kjøtt eller skal ha på skiven😍 Dessuten er papiret veldig pent. Anbefales! Anonymkode: a9473...6a9 2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1726656-smaker-du-forskjell-p%C3%A5-tine-meierism%C3%B8r-og-dyrere-sm%C3%B8r/page/2/#findComment-33284101 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. november 2023 #27 Del Skrevet 15. november 2023 3 hours ago, AnonymBruker said: Jersymeieriet sitt smør er saltere og syrligere enn Tine sitt (er kjernet fra fløte, sånn som Røros). Hadde ikke brukt det i bakst, men elsker det når jeg steker fisk eller kjøtt eller skal ha på skiven😍 Dessuten er papiret veldig pent. Anbefales! Anonymkode: a9473...6a9 Alt smør er kjernet fra fløte. Røros og kviteseid er kjernet av rømme (laget av fløte). Jersey er kjernet på rømme den og. Anonymkode: 44de1...eb9 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1726656-smaker-du-forskjell-p%C3%A5-tine-meierism%C3%B8r-og-dyrere-sm%C3%B8r/page/2/#findComment-33285562 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. november 2023 #28 Del Skrevet 18. november 2023 AnonymBruker skrev (På 15.11.2023 den 22.50): Alt smør er kjernet fra fløte. Røros og kviteseid er kjernet av rømme (laget av fløte). Jersey er kjernet på rømme den og. Anonymkode: 44de1...eb9 Det stemmer, gikk litt fort i svingene! Anonymkode: a9473...6a9 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1726656-smaker-du-forskjell-p%C3%A5-tine-meierism%C3%B8r-og-dyrere-sm%C3%B8r/page/2/#findComment-33297671 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. november 2023 #29 Del Skrevet 18. november 2023 Ikke i bakst, men på brødskive absolutt 😊 Anonymkode: 5ca68...a5a Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1726656-smaker-du-forskjell-p%C3%A5-tine-meierism%C3%B8r-og-dyrere-sm%C3%B8r/page/2/#findComment-33297683 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå