Gå til innhold

Smaker du forskjell på Tine meierismør og dyrere smør?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg går for meierismør i bakst. 

Om jeg skal ha ekstra godt smør til brødskiva kan jeg kjøpe et av de dyrere. 
Men jeg opplever også at de oftest er saltere, og det vil jeg ikke ha i baksten. 

Anonymkode: 89207...5d6

  • Liker 1

Jersymeieriet sitt smør er saltere og syrligere enn Tine sitt (er kjernet fra fløte, sånn som Røros). Hadde ikke brukt det i bakst, men elsker det når jeg steker fisk eller kjøtt eller skal ha på skiven😍 Dessuten er papiret veldig pent. Anbefales!

Anonymkode: a9473...6a9

  • Liker 2

Annonse

3 hours ago, AnonymBruker said:

Jersymeieriet sitt smør er saltere og syrligere enn Tine sitt (er kjernet fra fløte, sånn som Røros). Hadde ikke brukt det i bakst, men elsker det når jeg steker fisk eller kjøtt eller skal ha på skiven😍 Dessuten er papiret veldig pent. Anbefales!

Anonymkode: a9473...6a9

Alt smør er kjernet fra fløte. Røros og kviteseid er kjernet av rømme (laget av fløte). Jersey er kjernet på rømme den og. 

Anonymkode: 44de1...eb9

AnonymBruker skrev (På 15.11.2023 den 22.50):

Alt smør er kjernet fra fløte. Røros og kviteseid er kjernet av rømme (laget av fløte). Jersey er kjernet på rømme den og. 

Anonymkode: 44de1...eb9

Det stemmer, gikk litt fort i svingene!

Anonymkode: a9473...6a9

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...