male32 Skrevet 13. november 2023 #1 Skrevet 13. november 2023 Hei Jeg lagde en stor gryte med fårikål i går. Varmet opp i dag og ser at jeg greier ikke å spise alt. Kan jeg sette den i kjøleskap og varme opp på nytt i morgen? 1
bysummerfall Skrevet 13. november 2023 #2 Skrevet 13. november 2023 Ikke noe problem. Vi pleier å sette grensen på den 3. dagen. 1 1
AnonymBruker Skrevet 13. november 2023 #3 Skrevet 13. november 2023 Nope, du kan varme opp litt og litt opptil 3 dager etter at det er lagd, men du kan ikke varme opp kål to til tre ganger! Da blir du garantert dårlig.. Anonymkode: 1f411...ed3
AnonymBruker Skrevet 13. november 2023 #4 Skrevet 13. november 2023 Det går helt bra. Anonymkode: 8bdcd...58a 1
bysummerfall Skrevet 13. november 2023 #5 Skrevet 13. november 2023 23 minutter siden, AnonymBruker said: Nope, du kan varme opp litt og litt opptil 3 dager etter at det er lagd, men du kan ikke varme opp kål to til tre ganger! Da blir du garantert dårlig.. Anonymkode: 1f411...ed3 Man kan fint spise det 3 dager på rad så lenge det har stått kaldt. 1 1
AnonymBruker Skrevet 15. november 2023 #6 Skrevet 15. november 2023 male32 skrev (På 13.11.2023 den 19.13): Hei Jeg lagde en stor gryte med fårikål i går. Varmet opp i dag og ser at jeg greier ikke å spise alt. Kan jeg sette den i kjøleskap og varme opp på nytt i morgen? Mat kan kjøles ned raskt og deretter varmes opp en gang. Flere ganger er ikke å anbefale. Spesielt ikke kål. Anonymkode: c16f4...36e 1
AnonymBruker Skrevet 15. november 2023 #7 Skrevet 15. november 2023 bysummerfall skrev (På 13.11.2023 den 19.47): Man kan fint spise det 3 dager på rad så lenge det har stått kaldt. man kan IKKE varme opp kål tre ganger, men man kan fint varme opp kål som har stått kaldt i tre dager - det er en stor forskjell på de to. Anonymkode: 1f411...ed3 4
AnonymBruker Skrevet 15. november 2023 #8 Skrevet 15. november 2023 Det er mange som har varmet opp fårikål flere ganger, og det har vel stort sett gått bra. Men til en annen gang; når du skal spise av den dag to, ta av det du tror er riktig mengde over i en ny kjele, og la resten fortsatt stå kaldt. Da kan du ha glede av restene på en trygg måte mange dager. Og har du ikke varmet opp nok, går det veldig fort å varme opp en porsjon til, så gjør det heller slik enn å varme opp for mye og risikere at det blir dårlig og/eller må kastes. Du kan bli ganske dårlig av kål som har stått varmt flere ganger. Anonymkode: e0363...2e4 2
bysummerfall Skrevet 15. november 2023 #9 Skrevet 15. november 2023 11 hours ago, AnonymBruker said: man kan IKKE varme opp kål tre ganger, men man kan fint varme opp kål som har stått kaldt i tre dager - det er en stor forskjell på de to. Anonymkode: 1f411...ed3 Vel. jeg lever ennå og har fortsatt ikke blitt syk etter å ha gjort dette flere ganger. 1
AnonymBruker Skrevet 15. november 2023 #10 Skrevet 15. november 2023 AnonymBruker skrev (På 13.11.2023 den 19.22): Nope, du kan varme opp litt og litt opptil 3 dager etter at det er lagd, men du kan ikke varme opp kål to til tre ganger! Da blir du garantert dårlig.. Anonymkode: 1f411...ed3 tull! Det er vanlig å varme opp fårikål flere dager på rad, den blir bedre for hver gang. Mer konsentrert . Anonymkode: ff09b...eb7 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå