Vimsa84 Skrevet 11. november 2023 #1 Skrevet 11. november 2023 Får gjester i dag og skal ha oksestek og fløtegratinerte poteter. Litt usikker på hvordan saus jeg skal lage. Har ofte pleid å ha rødvinssaus. Men litt lyst å prøve noe annet også. Hva er din favoritt?
AnonymBruker Skrevet 11. november 2023 #2 Skrevet 11. november 2023 Jeg synes rødvinsaus er veldig godt. Men kanskje du kan prøve peppersaus? Det er også veldig godt til stek. Anonymkode: da402...734 1
BLOMSTERKVAST Skrevet 11. november 2023 #3 Skrevet 11. november 2023 Vimsa84 skrev (10 minutter siden): Får gjester i dag og skal ha oksestek og fløtegratinerte poteter. Litt usikker på hvordan saus jeg skal lage. Har ofte pleid å ha rødvinssaus. Men litt lyst å prøve noe annet også. Hva er din favoritt? Du må jo lage saus av stekesjyen . ha 1 L vann i pannen som du steker oksesteken i . i mens smelter du en Go klatt smør ,hiv oppi hakka løk ,og 3-4 ss hvetemel ,brunes en 15-20 på middels varme ,tøm oppi skyen ,smak til med fløte/ rømme. 2 1
Brunhilde Skrevet 11. november 2023 #4 Skrevet 11. november 2023 Bearnaissaus passer godt til oksekjøtt, syns jeg, spesielt når du serverer med fløtegratinerte poteter. Ellers er jo rødvinssaus godt, det også, og så ser den så lekker ut når den er blank og fin. Saus med fløte/rømme ville jeg styrt unna når du skal ha fløtegratinerte poteter, det blir rett og slett for mye etter min smak.
AnonymBruker Skrevet 11. november 2023 #5 Skrevet 11. november 2023 Jeg ville lavet en rødvinsaus. Syrligheten hjelper mot det fete i de fløtegratinerte potetene. Anonymkode: 80057...532 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå