AnonymBruker Skrevet 10. november 2023 #1 Del Skrevet 10. november 2023 Når jeg lager pizza gjør jeg ofte sånn at jeg kjelver ut bunnen og legger den på ovnsplate, tar på alt av fyll og lar den stå i ca halv time før jeg setter den i ovnen. Skal lage pizza i morgen også. Men vi skal ut for ca 4 timer. Jeg tenker å kjelve pizzabunnen legge på alt av fyllet og la den stå på kjøkkenbenken til vi er tilbake. For da er alle sultne. Det eneste jeg skal gjøre da er å varme ovnen og sette inn pizzaen for å steke. Men spørsmålet er kan pizzaen stå på kjøkkenbenken i 4 timer med alt av fyllet på??? Skal dekke den med plastfolie Anonymkode: 7a769...206 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ti10 Skrevet 10. november 2023 #2 Del Skrevet 10. november 2023 Det kommer jo an på både temperatur på kjøkkenet ditt og hva slags fyll du har på pizzaen. Jeg hadde heller hatt den i kjøleskapet, enten stekeklar eller ha fyllet i en skål i kjøleskapet klar til å ha på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. november 2023 #3 Del Skrevet 10. november 2023 ti10 skrev (6 minutter siden): Det kommer jo an på både temperatur på kjøkkenet ditt og hva slags fyll du har på pizzaen. Jeg hadde heller hatt den i kjøleskapet, enten stekeklar eller ha fyllet i en skål i kjøleskapet klar til å ha på. Har ikke plass i kjøleskapet til å legge 3 plater. Men kjelleren er kald. Kan legge de der. Det fyllet jeg skal ha er pizzasaus, kjøttdeig, litt grønnsaker og ost Ts Anonymkode: 7a769...206 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. november 2023 #4 Del Skrevet 10. november 2023 Den kan heve noe voldsomt om den står 4 timer til heving. Ville iallfall brukt lite gjær i deigen😊 Vet deg finnes noen oppskrifter der deigen skal heve i 4-5 timer i romtemperatur, og vil gå ut i fra at det går an å skjelve ut deigen før heving. Men mulig det går bra i en kald kjeller også😊 Anonymkode: 6382c...616 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. november 2023 #5 Del Skrevet 10. november 2023 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Den kan heve noe voldsomt om den står 4 timer til heving. Ville iallfall brukt lite gjær i deigen😊 Vet deg finnes noen oppskrifter der deigen skal heve i 4-5 timer i romtemperatur, og vil gå ut i fra at det går an å skjelve ut deigen før heving. Men mulig det går bra i en kald kjeller også😊 Anonymkode: 6382c...616 Jeg gjorde klar deigen før jeg skrev dette innlegget. Det var 3 kopper mel og en pakke med tørr gjær. La deigen i kjøleskapet. Tenker å ta den ut i morgen tidlig så den får hevet litt i romtemperatur også Anonymkode: 7a769...206 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå