Gå til innhold

Hvordan gjøre vegetarlasagne til kjøttlasagne


Anbefalte innlegg

Skrevet

16994686358171523075840450064260.thumb.jpg.72a73ea6d771deb051ab5c859cde9335.jpg

 

Hvilke av grønnsakene kan jeg erstatte med kjøtt for å gjøre retten til normal lasagne? Hvor mye og hva slags kjøtt isåfall?

Anonymkode: f1efa...885

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Soppen kan erstattes med kjøtt 🙂 eller bare tilsette Kjøttdeig uten å fjerne noe 🙂

Anonymkode: 1c8b7...329

  • Liker 3
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Soppen kan erstattes med kjøtt 🙂 eller bare tilsette Kjøttdeig uten å fjerne noe 🙂

Anonymkode: 1c8b7...329

Ikke dumt. 400-500 gram kjøttdeig?

Anonymkode: f1efa...885

  • Nyttig 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

16994686358171523075840450064260.thumb.jpg.72a73ea6d771deb051ab5c859cde9335.jpg

 

Hvilke av grønnsakene kan jeg erstatte med kjøtt for å gjøre retten til normal lasagne? Hvor mye og hva slags kjøtt isåfall?

Anonymkode: f1efa...885

må du erstatte noe? ja takk begge deler...

Skrevet
Maleficenta skrev (1 minutt siden):

må du erstatte noe? ja takk begge deler...

Kan sikkert blande det så lenge det ikke ødelegger konsistensen. Men vet ikke om jeg da for eksempel må ha mer melk oppi

Anonymkode: f1efa...885

Skrevet

Stek kjøttdeigen og ha det oppi 

  • Liker 1
  • Nyttig 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Ikke dumt. 400-500 gram kjøttdeig?

Anonymkode: f1efa...885

Ja feks 🙂

Anonymkode: 1c8b7...329

Skrevet

Hadde erstattet sopp og spinat med kjøtt. Gulrot pleier å være i lasagne.

Skrevet

Jeg hadde erstattet gulrøtter, spinat og sopp med 400-800 gram kjøttdeig.

Anonymkode: 71878...914

  • Nyttig 1
Skrevet

Holder med en gulrot. Spinat i lasagne ville ikke jeg ha hatt men. 
 

Uansett så kunne man bare gitt f i de pakkene og lage lasagne uten tørket pulver. 

Skrevet

Jeg hadde fjernet spinat, og tilsatt kjøttdeig. Ellers gjort etter pakka.

Der hvor det står:

Sitat

Rasp 2 gulrøtter (100 g), og kutt 4 sjampinjonger i skiver (150 g). Stek grønnsakene i en stor gryte (5 liter) eller stor stekepanne. Trekk pannen av varmen. Tøm sauseposens innhold over og bland godt. Hell på 3 dl vann og 3,5 dl melk under omrøring. Kok opp. Tilsett 1 stor pose (200g) spiseklare spinatblader bland godt og la koke i ytterligere 2 minutter

Hadde jeg da heller droppet spinaten, stekt kjøttdeig, tilsatt saus, melk og vann, kokt i to min, for å så lagd den som vanlig :)

Anonymkode: 34b45...00a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...