AnonymBruker Skrevet 8. november 2023 #1 Skrevet 8. november 2023 Hvilke av grønnsakene kan jeg erstatte med kjøtt for å gjøre retten til normal lasagne? Hvor mye og hva slags kjøtt isåfall? Anonymkode: f1efa...885 1
AnonymBruker Skrevet 8. november 2023 #2 Skrevet 8. november 2023 Soppen kan erstattes med kjøtt 🙂 eller bare tilsette Kjøttdeig uten å fjerne noe 🙂 Anonymkode: 1c8b7...329 3
AnonymBruker Skrevet 8. november 2023 #3 Skrevet 8. november 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Soppen kan erstattes med kjøtt 🙂 eller bare tilsette Kjøttdeig uten å fjerne noe 🙂 Anonymkode: 1c8b7...329 Ikke dumt. 400-500 gram kjøttdeig? Anonymkode: f1efa...885 1
Maleficenta Skrevet 8. november 2023 #4 Skrevet 8. november 2023 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Hvilke av grønnsakene kan jeg erstatte med kjøtt for å gjøre retten til normal lasagne? Hvor mye og hva slags kjøtt isåfall? Anonymkode: f1efa...885 må du erstatte noe? ja takk begge deler...
AnonymBruker Skrevet 8. november 2023 #5 Skrevet 8. november 2023 Maleficenta skrev (1 minutt siden): må du erstatte noe? ja takk begge deler... Kan sikkert blande det så lenge det ikke ødelegger konsistensen. Men vet ikke om jeg da for eksempel må ha mer melk oppi Anonymkode: f1efa...885
AnonymBruker Skrevet 8. november 2023 #7 Skrevet 8. november 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Ikke dumt. 400-500 gram kjøttdeig? Anonymkode: f1efa...885 Ja feks 🙂 Anonymkode: 1c8b7...329
Trish Skrevet 8. november 2023 #8 Skrevet 8. november 2023 Hadde erstattet sopp og spinat med kjøtt. Gulrot pleier å være i lasagne.
AnonymBruker Skrevet 8. november 2023 #9 Skrevet 8. november 2023 Jeg hadde erstattet gulrøtter, spinat og sopp med 400-800 gram kjøttdeig. Anonymkode: 71878...914 1
Hmmmmmm Skrevet 8. november 2023 #10 Skrevet 8. november 2023 Holder med en gulrot. Spinat i lasagne ville ikke jeg ha hatt men. Uansett så kunne man bare gitt f i de pakkene og lage lasagne uten tørket pulver.
AnonymBruker Skrevet 8. november 2023 #11 Skrevet 8. november 2023 Jeg hadde fjernet spinat, og tilsatt kjøttdeig. Ellers gjort etter pakka. Der hvor det står: Sitat Rasp 2 gulrøtter (100 g), og kutt 4 sjampinjonger i skiver (150 g). Stek grønnsakene i en stor gryte (5 liter) eller stor stekepanne. Trekk pannen av varmen. Tøm sauseposens innhold over og bland godt. Hell på 3 dl vann og 3,5 dl melk under omrøring. Kok opp. Tilsett 1 stor pose (200g) spiseklare spinatblader bland godt og la koke i ytterligere 2 minutter Hadde jeg da heller droppet spinaten, stekt kjøttdeig, tilsatt saus, melk og vann, kokt i to min, for å så lagd den som vanlig Anonymkode: 34b45...00a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå