AnonymBruker Skrevet 8. november 2023 #1 Skrevet 8. november 2023 Hvor lenge etter man har tatt ut laksefilet fra fryseren, må den stekes? Står i kjøleskapet og vært tint i 3 dager Anonymkode: 032eb...a8b
AnonymBruker Skrevet 8. november 2023 #2 Skrevet 8. november 2023 Den tror jeg ikke at jeg hadde spist… Anonymkode: 5670a...97a 1
AnonymBruker Skrevet 8. november 2023 #3 Skrevet 8. november 2023 Lukt på den😊 Tre ting å sjekke når kvaliteten på fisk skal vurderes: Farge. Når fiskekjøttet får en gulaktig eller grå farge er det et tegn på at fisken begynner å bli dårlig. Konsistens. Fiskestykke skal ikke være meget bløtt, plastisk eller deigaktig. Lukt. Åpne forpakning og la fisken lufte litt før du lukter. Dersom fisken lukter svak emmen til svakt syrlig er den ok for varmebehandling. Dårlig fisk har en sterk og avvikende fiskelukt som er syrlig til sur eller stikkende og harsk. https://www.leroyseafood.com/no/smakfull-sjomat/inspirasjon/spis-opp-maten/ Anonymkode: 61ab8...737
AnonymBruker Skrevet 8. november 2023 #4 Skrevet 8. november 2023 Hvis den er vakuumpakket, så ville jeg kunne vurdert spise den etter 3-4 dager hvis den ikke luktet ille. All annen pakking så ville jeg droppet det etter to dager. Anonymkode: 2b077...5be
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå