SissiB Skrevet 27. januar 2006 #1 Skrevet 27. januar 2006 Noen som har en god oppskrift på Tandoori kylling ? Har funnet en del på nettet, men det hadde vært fint å kunne lage en som noen kan gå god for.
Arkana Skrevet 27. januar 2006 #2 Skrevet 27. januar 2006 Tandoorikylling (4-6 pers.) 6 kyllinglår ⅔ dl sitronsaft ½ hakket løk 4 hvitløksfedd 1 ss revet ingefær 3 ts korianderfrø 1 ss spisskummenfrø 1 ss sitronsaft 1 ts salt ¼ ts paprikapulver 1 knivsodd chilipulver 2,5 dl yoghurt naturell rød konditorfarge Ta skinnet av kyllingen og pensle med sitronsaft. La marineres 30 minutter. Kjør løk, hvitløk, ingefær, koriander, spisskummen, sitronsaft og salt i kjøkkenmaskin. Tilsett paprika, chilipulver og yoghurt. Farg blandingen dyp rød med konditorfarge. Legg kyllingstykkene i stor lav form. Dekk med yoghurtblandingen, legg på plast og la marineres over natten. Legg kyllingstykkene på rist og stek ved 180 grader i 45 minutter.
smile Skrevet 27. januar 2006 #3 Skrevet 27. januar 2006 du kan jo også bruke en toropose som basis til gryte og tilsette kylling og diverse grønnsaker og koke litt ris til?
Arkana Skrevet 27. januar 2006 #5 Skrevet 27. januar 2006 Jeg serverer vanligvis ikke grønnsaker til dette, bare naanbrød, pilaffris og raita. På indiske restauranter får man gjerne en tallerken med rå grønnsaker (reddiker, gulrot, agurk, neper) ved siden av, det er frisk og godt og avkjølende om maten er litt sterk. Men du kan jo selvsagt ha grønnsaker i, f.eks. løk, paprika, squash, aubergine, kikerter o.l.
smile Skrevet 27. januar 2006 #6 Skrevet 27. januar 2006 da jeg var i India var det lite grønnsaker til men agurk smaker også godt til, i tillegg til de Arkana nevnte
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå