Gå til innhold

Kriminalitet øker drastisk etter at Norge blir fattigere


Gjest Refreng

Anbefalte innlegg

Gjest Refreng

Debatten snakket om hvordan kriminalitet har økt i Norge, hvordan flere unge begår vold. Det er interessant å merke seg at dette problemet har blitt verre etter nordmenn har blitt fattigere og etter at strøm har blitt dyrere. Dess verre liv fattige mennesker lever, dess enklere er det å rekruttere dem til gjenger

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Årsaken til den økte kriminaliteten er akkurat den samme som i Sverige, nemlig naiv innvandringspolitikk og det gjenspeiler seg i alle europeiske land som har tatt inn alt for mange innvandrere fra visse regioner i verden.  

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Refreng
Just now, Spissrotte said:

Nok et eksempel på at mange ikke forstår forskjellen på korrelasjon og kausalitet.

Vi venter alle på din overlegne visom, Spissrotte

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Menelaos skrev (40 minutter siden):

Fattigdom er en dirkete årsak til kriminalitet.

 

Jepp, i et mindretall av tilfeller. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er nok mange faktorer som sammen kan bidra til kriminalitet generelt, og sosial uro. Noen har pekt på høy innvandring, og det er klart at en voldsomt høy innvandring av mennesker med lite kompetanse for å fungere i et moderne samfunn nødvendigvis medfører en del utfordringer. Disse utfordringene forsøker vi blant annet å bøte på ved å bruke enorme summer på integrering og sosiale tiltak, slik at de som kommer både får et tilbud og kan leve noenlunde komfortabelt om de aldri kommer i arbeid eller integreringen mislykkes. En har da skapt seg et sosialt sjikt som er særskilt avhengig av overføringer fra staten, uten å nødvendigvis være særlig begeistret for landet som sådan. Jeg er redd det kan være en svært uheldig kombinasjon når en i tillegg møter dårligere tider, må kutte i sosiale stønader og det å leve i seg selv blir dyrere. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den viktigste faktoren er dårlige foreldreforebilder. Dessuten kommer de fra kulturer som behandler kvinner som seksuelle objekt som må dekkes til. Det sier jo alt man trenger å vite om hvor stort problem det vil bli å få hjulpet disse her i Norge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...