Gå til innhold

Hvorfor tar dere ut brødet fra originalposen og putter det i plastikkposen fra rull?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har sett og undret meg alltid: når folk skjærer brød i brødmaskin i butikken, hvorfor legger de brødet i plastikkposen og ikke i originalposen? 

Anonymkode: 8caea...763

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Når brødet er oppskåret blir det tørt på et blunk i den papirposen!

Anonymkode: 73889...d8b

  • Liker 20
  • Nyttig 3
Skrevet

Holder seg bedre i plastposen

Orginalposen er for liten til å lukkes

Anonymkode: 87104...9e7

  • Liker 10
  • Nyttig 1
Skrevet

Du mener altså den papirposen? Det er jo fordi at den ikke kan lukkes, så brødet faller lett ut pluss at det kan bli tørt når posen ikke er lukket.

  • Liker 7
  • Nyttig 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Når brødet er oppskåret blir det tørt på et blunk i den papirposen!

Anonymkode: 73889...d8b

Nope, ikke hos meg. Putter det i plastposen med en gang.

Anonymkode: 8caea...763

Skrevet
Purra skrev (Akkurat nå):

Du mener altså den papirposen? Det er jo fordi at den ikke kan lukkes, så brødet faller lett ut pluss at det kan bli tørt når posen ikke er lukket.

Nei altså, jeg undres fortsatt, det er jo mer jobb og unødvendig. Jeg klarer å lukke posen på toppen, teiper også om jeg må.

Anonymkode: 8caea...763

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Nope, ikke hos meg. Putter det i plastposen med en gang.

Anonymkode: 8caea...763

Så du bruker plastpose du også da? Hva er forskjellen på det du og "vi andre" gjør?

  • Liker 11
  • Nyttig 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Nei altså, jeg undres fortsatt, det er jo mer jobb og unødvendig. Jeg klarer å lukke posen på toppen, teiper også om jeg må.

Anonymkode: 8caea...763

Syns det blir for lite plass i papirposen til å lukke den, brødet er ofte litt stort. Og jeg går ikke rundt med teip i butikken så da blir det plastikkpose

  • Liker 4
Skrevet
Purra skrev (Akkurat nå):

Så du bruker plastpose du også da? Hva er forskjellen på det du og "vi andre" gjør?

Unødvendig mye jobb. Mye lettere å legge brødet i papirposen enn plast.

Anonymkode: 8caea...763

  • Liker 1
Skrevet

Som de fleste er enige om, originalposen er ikke tett slik at brødet tørker ut. Når brødet er skjært i skiver tørker det enda raskere. Ved å legge brødet i en tett plastpose, tar man vare på fuktigheten.

  • Liker 5
  • Nyttig 1
Skrevet
Purra skrev (Akkurat nå):

Syns det blir for lite plass i papirposen til å lukke den, brødet er ofte litt stort. Og jeg går ikke rundt med teip i butikken så da blir det plastikkpose

Nope, sier jeg igjen. Det går fint, du er bare lat😉

Anonymkode: 8caea...763

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Nope, sier jeg igjen. Det går fint, du er bare lat😉

Anonymkode: 8caea...763

Troller du nå?

  • Liker 6
Skrevet
aksase skrev (Akkurat nå):

Som de fleste er enige om, originalposen er ikke tett slik at brødet tørker ut. Når brødet er skjært i skiver tørker det enda raskere. Ved å legge brødet i en tett plastpose, tar man vare på fuktigheten.

Brødet blir jo ikke tørt, leser du ikke??😬 

Anonymkode: 8caea...763

Skrevet (endret)
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Nei altså, jeg undres fortsatt, det er jo mer jobb og unødvendig. Jeg klarer å lukke posen på toppen, teiper også om jeg må.

Anonymkode: 8caea...763

Ja, men originalposen er ofte delvis av papir som slipper ut fukt, og om det er plast, er den ofte perforert med tusenvis av små hull som slipper ut fukt. En tett pose holder på fukten slik at brødet ikke tørker ut. Det betyr ikke så mye om brødet spises samme dag, men om du bruker noen dager på å spise det opp, vil det være stor forskjell på å bruke originalposen eller en tett plastpose.

Endret av aksase
  • Liker 5
  • Nyttig 1
Skrevet
Purra skrev (Akkurat nå):

Troller du nå?

Er det første du kom på? 🫣 Bei, jeg troller ikke.

Anonymkode: 8caea...763

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Nope, sier jeg igjen. Det går fint, du er bare lat😉

Anonymkode: 8caea...763

Hva er dette for slags tråd? Vi sier det er plundrete, utrygt med tanke på at brødet faller ut, dessuten blir det for tørt i papirpose. Det handler overhode ikke om latskap, men å ville ta vare på maten vi kjøper!

Anonymkode: 73889...d8b

  • Liker 8
  • Nyttig 2
Skrevet
aksase skrev (Akkurat nå):

Ja, men originalposen er ofte delvis av papir som slipper ut fukt, og om det er plast, er den ofte perforert med tusenvis av små hull som slipper ut fukt. En tett pose holder på fukten slik at brødet ikke tørker ut. Det betyr ikke så mye om brødet spise samme dag, men om du bruker noen dager på å spise det opp, vil det være stor forskjell på å bruke originalposen eller en tett plastpose.

Ok, i give up!

Anonymkode: 8caea...763

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Hva er dette for slags tråd? Vi sier det er plundrete, utrygt med tanke på at brødet faller ut, dessuten blir det for tørt i papirpose. Det handler overhode ikke om latskap, men å ville ta vare på maten vi kjøper!

Anonymkode: 73889...d8b

Jaha, så du mener at jeg ikke tar vare på maten? Herlighet, dere er så vanvittig rett fram.

Anonymkode: 8caea...763

Skrevet
AnonymBruker skrev (9 minutter siden):

Har sett og undret meg alltid: når folk skjærer brød i brødmaskin i butikken, hvorfor legger de brødet i plastikkposen og ikke i originalposen? 

Anonymkode: 8caea...763

Orginalposen er for liten til å lukkes i enden, og brødbiter faller ut. Hva tenker du er alternativet? Det er jo en grunn til at posene er der.

Anonymkode: b5a96...c90

  • Liker 2
Skrevet

Fordi det skal rett inn i fryseren når jeg kommer hjem. Funker dårlig å fryse brødet i brødposen.

  • Liker 3
  • Nyttig 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...