AnonymBruker Skrevet 1. november 2023 #1 Skrevet 1. november 2023 Er det trygt? Siden det brukes rå egg Anonymkode: 224cc...d74
AnonymBruker Skrevet 1. november 2023 #2 Skrevet 1. november 2023 Matportalen eies av offentlig myndighet, og sier at norske egg skal det være trygt å spise rå: https://www.matportalen.no/rad_til_spesielle_grupper/tema/gravide/kan_gravide_spise_raa_egg Anonymkode: 31d72...e0c 1
AnonymBruker Skrevet 1. november 2023 #3 Skrevet 1. november 2023 I Norge, ja. I mange andre land, nei. Anonymkode: 85dc7...b15
AnonymBruker Skrevet 1. november 2023 #4 Skrevet 1. november 2023 I Norge- ja.. I andre land nei.. Anonymkode: 52f26...dd5
AnonymBruker Skrevet 1. november 2023 #5 Skrevet 1. november 2023 Har ikke gjort det, var andre ting eg savnet mer, ❤️spekemat❤️ Anonymkode: 0d077...3e3
AnonymBruker Skrevet 2. november 2023 #6 Skrevet 2. november 2023 AnonymBruker skrev (22 timer siden): Matportalen eies av offentlig myndighet, og sier at norske egg skal det være trygt å spise rå: https://www.matportalen.no/rad_til_spesielle_grupper/tema/gravide/kan_gravide_spise_raa_egg Anonymkode: 31d72...e0c "Skal ikke" hvor mange ganger leser man ikke om "produkt trekkes tilbake. Funn av salmonella" Anonymkode: 0116d...e7a
AnonymBruker Skrevet 2. november 2023 #7 Skrevet 2. november 2023 32 minutter siden, AnonymBruker said: "Skal ikke" hvor mange ganger leser man ikke om "produkt trekkes tilbake. Funn av salmonella" Anonymkode: 0116d...e7a Jeg kan ikke huske å ha sett at egg blir trukket tilbake pga salmonella? Kinderegg derimot! Anonymkode: b5fbc...cdb
AnonymBruker Skrevet 2. november 2023 #8 Skrevet 2. november 2023 AnonymBruker skrev (36 minutter siden): Jeg kan ikke huske å ha sett at egg blir trukket tilbake pga salmonella? Kinderegg derimot! Anonymkode: b5fbc...cdb Nei, men det er andre produkter. Skal ikke se bort i fra at egg plutselig har salmonella også Anonymkode: 0116d...e7a
AnonymBruker Skrevet 2. november 2023 #9 Skrevet 2. november 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Nei, men det er andre produkter. Skal ikke se bort i fra at egg plutselig har salmonella også Anonymkode: 0116d...e7a Selv i Norge kan man ikke være 100% sikker nei.. Men det endrer ikke det faktumet at mat og matkontrollen i Norge er mye bedre og strengere enn i svært mange andre land. Både når det gjelder potensielle smittsome bakterier og innhold av skadelige E-stoffer, tilsetningsstoffer osv. Maten i Norge er å regne som mye tryggere, selv om det er noen unntak som dukker opp. Skulle man levd etter slik du tenker i forhold til funn av salmonella, er det fryktelig lite man kunne trygt spist som gravid og det blir sprekselspropadanda som ikke gagner noen. Anonymkode: 52f26...dd5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå