Gjest Anonymous Skrevet 6. november 2002 #1 Del Skrevet 6. november 2002 Hei! Jeg baker en del lefser, potetkaker, drops, karameller etc. For å begynne å selge dette prof. må jeg vel først starte mitt eget firma. Jeg har også hørt at det stilles en del krav til godkjent kjøkken for å få dette igjennom. Er det noen av dere som vet hvordan jeg bør gå fram, hvilke krav som stilles etc. Takknemlig for svar! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 6. november 2002 #2 Del Skrevet 6. november 2002 Det er kun en ting du må gjøre, ta kontakt med Næringsmiddeltilsynet i din kommune og begynne derfra. Ingen av oss her inne kan alle slike regler på rams men det er strenge krav. Milla Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 6. november 2002 #3 Del Skrevet 6. november 2002 Det jeg vet om kravene er at du må ha en egen varmtvannstank som holder min. 80 grader til å skylle av utstyr. Evt. en sånn oppvaskemaskin som de bruker på restauranter (ekstra høy temperatur). Benkene må være i rustfritt stål (mener at dette er et krav). Du må ha godkjente kjøleskap/frysere og ha en internkontroll på alt dette. Hvis du tar kontakt med noen i kommunen der du bor vil du få informasjon om hvor du skal henvende deg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå