Gå til innhold

Godkjent kjøkken


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Hei! Jeg baker en del lefser, potetkaker, drops, karameller etc. For å begynne å selge dette prof. må jeg vel først starte mitt eget firma. Jeg har også hørt at det stilles en del krav til godkjent kjøkken for å få dette igjennom. Er det noen av dere som vet hvordan jeg bør gå fram, hvilke krav som stilles etc. Takknemlig for svar! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Minnie Emmerdale

Det er kun en ting du må gjøre, ta kontakt med Næringsmiddeltilsynet i din kommune og begynne derfra.

Ingen av oss her inne kan alle slike regler på rams men det er strenge krav.

Milla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det jeg vet om kravene er at du må ha en egen varmtvannstank som holder min. 80 grader til å skylle av utstyr. Evt. en sånn oppvaskemaskin som de bruker på restauranter (ekstra høy temperatur). Benkene må være i rustfritt stål (mener at dette er et krav).

Du må ha godkjente kjøleskap/frysere og ha en internkontroll på alt dette.

Hvis du tar kontakt med noen i kommunen der du bor vil du få informasjon om hvor du skal henvende deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...