AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2023 #1 Skrevet 30. oktober 2023 Kan det bli fine topper hvis man tar ferdig toro glasur til langpanne i sprøytepose og gjør som med smørkrem på muffins? Anonymkode: 135d9...5c2
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2023 #2 Skrevet 30. oktober 2023 Det er ikke en smørkrem, og vil dermed ikke bli like luftig. En glasur er mye mer flytende enn en luftig smørkrem. Det kan være det er mulig lage en enkel smørkrem eller en ostekrem og blande glasuren inn, for å få sjokoladesmaken. Anonymkode: d065c...5fa
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2023 #3 Skrevet 30. oktober 2023 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Det er ikke en smørkrem, og vil dermed ikke bli like luftig. En glasur er mye mer flytende enn en luftig smørkrem. Det kan være det er mulig lage en enkel smørkrem eller en ostekrem og blande glasuren inn, for å få sjokoladesmaken. Anonymkode: d065c...5fa Har du tips til en skikkelig luftig topping for muffins? Uten masse smør.. Mener å huske den ble altfor kompakt og mektig sist jeg laget smørkrem. Anonymkode: 135d9...5c2
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2023 #4 Skrevet 30. oktober 2023 Om du ikke vil bruke mye smør, så ville jeg laget ostekrem. Men ostekrem er også ganske kompakt og mektig, spesielt om man ikke pisker godt nok. Smørkrem er egentlig lettere få luftig, man må bare piske lenge nok. En annen mulighet kan være å gi fløte en rask oppvarming og ha i sjokolade så det smelter, la det avkjøles over natten, og så piske som en vanlig krem. Anonymkode: d065c...5fa
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå