Gå til innhold

Ferdig sjokoladeglasur, sprøyte som smørkrem på muffins?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan det bli fine topper hvis man tar ferdig toro glasur til langpanne i sprøytepose og gjør som med smørkrem på muffins?

Anonymkode: 135d9...5c2

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er ikke en smørkrem, og vil dermed ikke bli like luftig.
En glasur er mye mer flytende enn en luftig smørkrem.

Det kan være det er mulig lage en enkel smørkrem eller en ostekrem og blande glasuren inn, for å få sjokoladesmaken.

Anonymkode: d065c...5fa

Skrevet
AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Det er ikke en smørkrem, og vil dermed ikke bli like luftig.
En glasur er mye mer flytende enn en luftig smørkrem.

Det kan være det er mulig lage en enkel smørkrem eller en ostekrem og blande glasuren inn, for å få sjokoladesmaken.

Anonymkode: d065c...5fa

Har du tips til en skikkelig luftig topping for muffins? Uten masse smør..

Mener å huske den ble altfor kompakt og mektig sist jeg laget smørkrem.

Anonymkode: 135d9...5c2

Skrevet

Om du ikke vil bruke mye smør, så ville jeg laget ostekrem. Men ostekrem er også ganske kompakt og mektig, spesielt om man ikke pisker godt nok. Smørkrem er egentlig lettere få luftig, man må bare piske lenge nok.

En annen mulighet kan være å gi fløte en rask oppvarming og ha i sjokolade så det smelter, la det avkjøles over natten, og så piske som en vanlig krem.

Anonymkode: d065c...5fa

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...