Gjest Bellatrix Skrevet 26. januar 2006 #1 Skrevet 26. januar 2006 Hvoredan tilbereder man de? Må de stekes kokes? Har kjøpt en boks hermetiske. Egner de seg til tapas?
Gjest gjest1 Skrevet 26. januar 2006 #2 Skrevet 26. januar 2006 Hermetiske er allerede kokte, så du kan spise de rett fra boksen. De er gode i salater, pizza og tapas. De kan godt marineres for å få ekstra smak, f.eks. i olje med urter og hvitløk. Jeg har også spist de som forrett med en slags dressing av cottage cheese, men dessverre har jeg ikke oppskriften.
Gjest GreenSky Skrevet 26. januar 2006 #3 Skrevet 26. januar 2006 Også kan du kutte dem opp til pastaen.
Gjest Bellatrix Skrevet 26. januar 2006 #4 Skrevet 26. januar 2006 Takk for svar. Jeg skal ha fest med tapas på lørdag, også gikk jeg litt amok i butikken. Da kan jeg altså bare servere de som de er? Jeg har masse spennende dipper til.
Plym Skrevet 27. januar 2006 #5 Skrevet 27. januar 2006 (endret) Jeg vil anbefale deg å marinere dem når de skal serveres som tapas. Litt olivenolje og presset sitron blandet med salt, pepper og litt oregano gjør susen Endret 27. januar 2006 av Plym
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå