AnonymBruker Skrevet 23. oktober 2023 #1 Skrevet 23. oktober 2023 Syntes vanlig salt i butikken ikke smaker det samme som før i tiden. Savner ordentlig salt smak og lurer på om noen har gode tips på hvordan salt som er best. Anonymkode: 7a58b...f9e
Sunshineyellow Skrevet 23. oktober 2023 #3 Skrevet 23. oktober 2023 Kjøp på helsekost uten antiklumpemiddel.
AnonymBruker Skrevet 23. oktober 2023 #5 Skrevet 23. oktober 2023 Salt er salt. Anonymkode: 410af...127 2
AnonymBruker Skrevet 23. oktober 2023 #8 Skrevet 23. oktober 2023 Ts her, Her var det gode tips. Takk for det. Da får jeg prøve ut litt 🙂 Anonymkode: 7a58b...f9e
AnonymBruker Skrevet 23. oktober 2023 #9 Skrevet 23. oktober 2023 Rosa himalaya salt. Anonymkode: 6b1cd...19d 1 1
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2023 #10 Skrevet 24. oktober 2023 Jozo fint havsalt Anonymkode: 5fdbc...265 1
Pinkee Skrevet 24. oktober 2023 #11 Skrevet 24. oktober 2023 (endret) Havsnø og RealSalt, kosher utgaven er mine favoritter for tiden. Men, har og Maldon og Himalaya Endret 24. oktober 2023 av Pinkee 1
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2023 #13 Skrevet 24. oktober 2023 Pinkee skrev (8 timer siden): Havsnø og RealSalt, kosher utgaven er mine favoritter for tiden. Men, har og Maldon og Himalaya Vet du hvor man får tak i de du nevner? Anonymkode: 7a58b...f9e
Daisy-love Skrevet 24. oktober 2023 #14 Skrevet 24. oktober 2023 Det går i Maldonsalt her også, men det finnes også en røkt type, om du vil heve enkelte retter til nye høyder. Funnet på Meny, men ikke kjøpt på flere år da. Bruker mest det vanlige.
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2023 #15 Skrevet 24. oktober 2023 Maldonsalt 😀 Anonymkode: 03ef4...efe
K.B. Skrevet 24. oktober 2023 #16 Skrevet 24. oktober 2023 AnonymBruker skrev (På 23.10.2023 den 18.56): Syntes vanlig salt i butikken ikke smaker det samme som før i tiden. Savner ordentlig salt smak og lurer på om noen har gode tips på hvordan salt som er best. Anonymkode: 7a58b...f9e Hva skal du bruke det til? Skal du bake, så bruker du et annet salt en f.eks. til en biff, akkurat som du bruker et annet salt igjen for pastavann. Du trenger i praksis tre typer salt: 1. Fint salt til baking 2. Grovt havsalt til saltbaking, til å ha i kvern osv. 3. Flaksalt som Maldon for å ha på over mat Hvis du vil være fancy og f.eks griller mye, så kan kosher salt være greit å ha. Himalaya salt derimot er helt unødvendig. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå