AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2023 #1 Skrevet 22. oktober 2023 Har lagd en vanlig sjokoladekake i langpanne. Lurer på om det går an å skjære den i stykker og så fryse noen kakestykker med glasurer på. Er ganske sikker på at det kommer til å være noen kakestykker igjen, og jeg har ikke lyst til å kaste de Anonymkode: a8a89...043
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2023 #2 Skrevet 22. oktober 2023 Det går helt fint. Jeg lager ofte en langpanne sjokoladekake, fryser den alltid med glasur på for å ha noe lettvindt til kaffen. Deler en kake i 4(uten endestykkene) pakker i sølvfolie og plastpose og legger i en isboks. Kan ligge i mpnedsvis. Tiner den i kjøleskap over natta, ingen forskjell, synes den blir bedre etter en tur i fryseren. Anonymkode: 89037...9fa
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå