AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2023 #1 Skrevet 19. oktober 2023 Når man lager saus fra bunn med jevning. Når jeg heller buljongvann over jevning så blir det jo dramatisk fresing, masse damp, brent, varmt.... Hvordan skal j gjøre det da?? Anonymkode: ed313...86b
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2023 #2 Skrevet 19. oktober 2023 Ta av jevninga fra plata. Jeg bruker varm kraft, men fresing blir det jo.. Anonymkode: 2ad62...dcc
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2023 #3 Skrevet 19. oktober 2023 Ikke bruk for høy varme, evt dra kjelen vekk fra plata. Og ikke minst så må du vispe godt. Anonymkode: f9298...5d9
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2023 #4 Skrevet 19. oktober 2023 Ja jeg gjør det, drar den av plata. Men jeg syns det kommer helt forferdelig med damp og varme, og da blir jo sausen fort brent smak 🥴 Anonymkode: ed313...86b
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2023 #5 Skrevet 19. oktober 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Ja jeg gjør det, drar den av plata. Men jeg syns det kommer helt forferdelig med damp og varme, og da blir jo sausen fort brent smak 🥴 Anonymkode: ed313...86b Det er vanskelig å brenne væske. Anonymkode: 2e438...cf9
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2023 #6 Skrevet 19. oktober 2023 1 minutt siden, AnonymBruker said: Ja jeg gjør det, drar den av plata. Men jeg syns det kommer helt forferdelig med damp og varme, og da blir jo sausen fort brent smak 🥴 Anonymkode: ed313...86b Du brenner nok jevningen hvis det smaker brent, væske kjøler det ned. Jevning skal brunes sakte på middels varme. Anonymkode: 2ad62...dcc
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2023 #7 Skrevet 19. oktober 2023 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Du brenner nok jevningen hvis det smaker brent, væske kjøler det ned. Jevning skal brunes sakte på middels varme. Anonymkode: 2ad62...dcc Nei jeg brenner ikke jevningen, det skjer når jeg heller på væsken 🥴 Anonymkode: ed313...86b
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2023 #8 Skrevet 19. oktober 2023 Ta pannen av varmen og la det kjøle seg litt før du begynner å spe. Varm væske demper også fresing. Anonymkode: 5658a...dba
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå