Gå til innhold

Lage saus


Anbefalte innlegg

Skrevet

Når man lager saus fra bunn med jevning. Når jeg heller buljongvann over jevning så blir det jo dramatisk fresing, masse damp, brent, varmt....  Hvordan skal j gjøre det da??

Anonymkode: ed313...86b

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ta av jevninga fra plata. Jeg bruker varm kraft, men fresing blir det jo.. 

Anonymkode: 2ad62...dcc

Skrevet

Ikke bruk for høy varme, evt dra kjelen vekk fra plata. Og ikke minst så må du vispe godt.

Anonymkode: f9298...5d9

Skrevet

Ja jeg gjør det, drar den av plata. Men jeg syns det kommer helt forferdelig med damp og varme, og da blir jo sausen fort brent smak 🥴

Anonymkode: ed313...86b

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Ja jeg gjør det, drar den av plata. Men jeg syns det kommer helt forferdelig med damp og varme, og da blir jo sausen fort brent smak 🥴

Anonymkode: ed313...86b

Det er vanskelig å brenne væske.

Anonymkode: 2e438...cf9

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker said:

Ja jeg gjør det, drar den av plata. Men jeg syns det kommer helt forferdelig med damp og varme, og da blir jo sausen fort brent smak 🥴

Anonymkode: ed313...86b

Du brenner nok jevningen hvis det smaker brent, væske kjøler det ned. Jevning skal brunes sakte på middels varme. 

Anonymkode: 2ad62...dcc

Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Du brenner nok jevningen hvis det smaker brent, væske kjøler det ned. Jevning skal brunes sakte på middels varme. 

Anonymkode: 2ad62...dcc

Nei jeg brenner ikke jevningen, det skjer når jeg heller på væsken 🥴

Anonymkode: ed313...86b

Skrevet

Ta pannen av varmen og la det kjøle seg litt før du begynner å spe. Varm væske demper også fresing.

Anonymkode: 5658a...dba

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...