AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2023 #1 Skrevet 15. oktober 2023 Det står rør inn romtemperert smør inn, så melk og egg. Jeg gar ingen kjøkkenmaskin, så kom jeg delte det i stedengor. Råd nå plis😁😄🥰 Anonymkode: d77d8...e07
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2023 #2 Skrevet 15. oktober 2023 JA! IKKE SMELT hehe har gjort den tabben selv. Det blir ikke bra. Forskjell på romtemperatur og smelta smør Anonymkode: 0b422...f21
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2023 #3 Skrevet 15. oktober 2023 Skjær i små biter og varm forsiktig i mikro. Bare noen få sekunder Anonymkode: e1b29...7c3 1
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2023 #4 Skrevet 15. oktober 2023 Det kommer helt an på. Noen kaker tåler det helt fint, andre vil bli tilnærmet ødelagt. Anonymkode: fc61d...6a6
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2023 #5 Skrevet 15. oktober 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Skjær i små biter og varm forsiktig i mikro. Bare noen få sekunder Anonymkode: e1b29...7c3 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): JA! IKKE SMELT hehe har gjort den tabben selv. Det blir ikke bra. Forskjell på romtemperatur og smelta smør Anonymkode: 0b422...f21 Takk dere❤️ er god på matlaging men ikke kaker😵💫 Anonymkode: d77d8...e07 1
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2023 #6 Skrevet 15. oktober 2023 Så det var endel skrivefeil, men hastverk og kakebaking er aldri bra. Ts Anonymkode: d77d8...e07
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2023 #7 Skrevet 15. oktober 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Skjær i små biter og varm forsiktig i mikro. Bare noen få sekunder Anonymkode: e1b29...7c3 Eller med hårføner, funker det og Anonymkode: 0b422...f21
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2023 #8 Skrevet 15. oktober 2023 Bruk en ostehøvel og skjør i tynne skiver. La det stå på benken i 10 min, så er det klart for blanding! Anonymkode: c2c68...6cf 1 1
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2023 #9 Skrevet 15. oktober 2023 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Så det var endel skrivefeil, men hastverk og kakebaking er aldri bra. Ts Anonymkode: d77d8...e07 Vi skjønner ☺️ Anonymkode: 0b422...f21
Leeloo Skrevet 15. oktober 2023 #10 Skrevet 15. oktober 2023 5 minutter siden, AnonymBruker said: Bruk en ostehøvel og skjør i tynne skiver. La det stå på benken i 10 min, så er det klart for blanding! Anonymkode: c2c68...6cf Dette, eller ev. riv med rivjern, så blir det raskt mykt nok.
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2023 #11 Skrevet 15. oktober 2023 På en måte kan man sammenligne romtemperert smør og smeltet smør, med krem og fløte. I en del ting kan man helt fint bare bruke fløte, mens i andre ting er konsistensen av krem helt essensielt for ett vellykket resultat. Anonymkode: fc61d...6a6 1
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2023 #12 Skrevet 15. oktober 2023 Sier meg enig i å varme det bittelitt i micro! Det funker gull. Anonymkode: f3552...578 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå