Gå til innhold

!! Det står romtemperert smør skal i kaka, men blir det feil å smelte det litt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det står rør inn romtemperert smør inn, så melk og egg. Jeg gar ingen kjøkkenmaskin, så kom jeg delte det i stedengor. 

Råd nå plis😁😄🥰

Anonymkode: d77d8...e07

Videoannonse
Annonse
Skrevet

JA! IKKE SMELT hehe har gjort den tabben selv. Det blir ikke bra. Forskjell på romtemperatur og smelta smør

Anonymkode: 0b422...f21

Skrevet

Skjær i små biter og varm forsiktig i mikro. Bare noen få sekunder 

Anonymkode: e1b29...7c3

  • Liker 1
Skrevet

Det kommer helt an på. Noen kaker tåler det helt fint, andre vil bli tilnærmet ødelagt.

 

Anonymkode: fc61d...6a6

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Skjær i små biter og varm forsiktig i mikro. Bare noen få sekunder 

Anonymkode: e1b29...7c3

 

AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

JA! IKKE SMELT hehe har gjort den tabben selv. Det blir ikke bra. Forskjell på romtemperatur og smelta smør

Anonymkode: 0b422...f21

Takk dere❤️ er god på matlaging men ikke kaker😵‍💫

Anonymkode: d77d8...e07

  • Nyttig 1
Skrevet

Så det var endel skrivefeil, men hastverk og kakebaking er aldri bra. Ts

Anonymkode: d77d8...e07

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Skjær i små biter og varm forsiktig i mikro. Bare noen få sekunder 

Anonymkode: e1b29...7c3

Eller med hårføner, funker det og

Anonymkode: 0b422...f21

Skrevet

Bruk en ostehøvel og skjør i tynne skiver. La det stå på benken i 10 min, så er det klart for blanding! 

Anonymkode: c2c68...6cf

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (7 minutter siden):

Så det var endel skrivefeil, men hastverk og kakebaking er aldri bra. Ts

Anonymkode: d77d8...e07

Vi skjønner ☺️

Anonymkode: 0b422...f21

Skrevet
5 minutter siden, AnonymBruker said:

Bruk en ostehøvel og skjør i tynne skiver. La det stå på benken i 10 min, så er det klart for blanding! 

Anonymkode: c2c68...6cf

Dette, eller ev. riv med rivjern, så blir det raskt mykt nok. 

Skrevet

På en måte kan man sammenligne romtemperert smør og smeltet smør, med krem og fløte.

I en del ting kan man helt fint bare bruke fløte, mens i andre ting er konsistensen av krem helt essensielt for ett vellykket resultat.

Anonymkode: fc61d...6a6

  • Nyttig 1
Skrevet

Sier meg enig i å varme det bittelitt i micro! Det funker gull. 

Anonymkode: f3552...578

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...