Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har fått glede over å bake brød. Men av en eller annen grunn løsner skorpen, i flak. Brødene blir gode, men som sagt skorpen løsner. Er det noen som vet grunnen, og evt hva jeg kan gjøre som forhindrer det? 

Det er jo smuler over hele kjøkkenet... 😅

Skrevet

Lenge siden jeg pleide å bake brød, men jeg mener å huske det kan hjelpe å stikke en lang bakepinne ned i brødet noen steder rett før du setter det i ovnen.

Anonymkode: 5f8af...d56

Skrevet
AnonymBruker skrev (43 minutter siden):

Lenge siden jeg pleide å bake brød, men jeg mener å huske det kan hjelpe å stikke en lang bakepinne ned i brødet noen steder rett før du setter det i ovnen.

Anonymkode: 5f8af...d56

Takk. Skal prøve det neste gang. 

Skrevet

Om du knar brødet for lite eller hever det for lite/for kan det fort begynne å smuldre. Det samme kan skje om brødet er for grovt og bruker du byggryn må disse bløtlegges i forkant. Husk også og skjær snitt i brødet rett før du har de i ovnen.

Anonymkode: b0068...4bb

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...