Fjollefyr Skrevet 14. oktober 2023 #1 Skrevet 14. oktober 2023 Har fått glede over å bake brød. Men av en eller annen grunn løsner skorpen, i flak. Brødene blir gode, men som sagt skorpen løsner. Er det noen som vet grunnen, og evt hva jeg kan gjøre som forhindrer det? Det er jo smuler over hele kjøkkenet... 😅
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2023 #2 Skrevet 14. oktober 2023 Lenge siden jeg pleide å bake brød, men jeg mener å huske det kan hjelpe å stikke en lang bakepinne ned i brødet noen steder rett før du setter det i ovnen. Anonymkode: 5f8af...d56
Fjollefyr Skrevet 14. oktober 2023 Forfatter #3 Skrevet 14. oktober 2023 AnonymBruker skrev (43 minutter siden): Lenge siden jeg pleide å bake brød, men jeg mener å huske det kan hjelpe å stikke en lang bakepinne ned i brødet noen steder rett før du setter det i ovnen. Anonymkode: 5f8af...d56 Takk. Skal prøve det neste gang.
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2023 #4 Skrevet 14. oktober 2023 Om du knar brødet for lite eller hever det for lite/for kan det fort begynne å smuldre. Det samme kan skje om brødet er for grovt og bruker du byggryn må disse bløtlegges i forkant. Husk også og skjær snitt i brødet rett før du har de i ovnen. Anonymkode: b0068...4bb
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå