*Heidi* Skrevet 24. januar 2006 #1 Skrevet 24. januar 2006 Har en vaniljekrem jeg må bruke opp, noen ideer?
-Fisken- Skrevet 24. januar 2006 #2 Skrevet 24. januar 2006 Lag vanlig bolledeig, og ha vaniljekrem inni bollene
Gjest Gjest Skrevet 24. januar 2006 #4 Skrevet 24. januar 2006 bløtkake, nydelig med et lag krem og bær og et lag vaniljekrem.
Retz Skrevet 25. januar 2006 #6 Skrevet 25. januar 2006 Vaniljekrem behøver da ikke puttes inn i noe eller være tilbehør. Den sklir utmerket godt ned helt på egenhånd.
jordbær Skrevet 25. januar 2006 #8 Skrevet 25. januar 2006 Vaniljekrem behøver da ikke puttes inn i noe eller være tilbehør. Den sklir utmerket godt ned helt på egenhånd. ← Definitivt! (Det var det jeg trodde, da jegkjøpte napoleonskake på IKEA.. Smakte smørkrem! )
-Fisken- Skrevet 25. januar 2006 #9 Skrevet 25. januar 2006 Vaniljekrem behøver da ikke puttes inn i noe eller være tilbehør. Den sklir utmerket godt ned helt på egenhånd. ←
*Heidi* Skrevet 25. januar 2006 Forfatter #10 Skrevet 25. januar 2006 takk for svar! Kanskje jeg spiser den alene
tommeline Skrevet 25. januar 2006 #11 Skrevet 25. januar 2006 Vaniljekrem på fruktsalat eller hermetisk frukt er godt! Men nå er kanskje vaniljekremen spist opp allerede...
Gjest Gjest Skrevet 25. januar 2006 #12 Skrevet 25. januar 2006 Jeg ville rett og slett kuttet opp en frukt eller to (eple, banan, appelsin) og hatt vaniljekremen over.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå